Povezane vesti
DZVM o renoviranju renoviranih železničkih stanica: Nova rekonstrukcija, novi milioni - ko snosi odgovornost?
N1 Info pre 14 sati
Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara (DZVM) zahteva od nadležnih institucija da javnosti pruže jasne i potpune odgovore povodom novih radova na železničkim stanicama u Subotici, Bačkoj Topoli i Novom Sadu, koje su već bile obuhvaćene projektom… »
DZVM traži odgovornost zbog novih radova na železničkim stanicama vrednih 540 miliona dinara
Moj Novi Sad pre 15 sati
Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara (DZVM) zatražila je danas od nadležnih institucija da javnosti pruže odgovore povodom novih radova na železničkim stanicama u Subotici, Bačkoj Topoli i Novom Sadu, koje su već bile obuhvaćene projektom… »
DZVM traži odgovore o novim radovima na železničkim stanicama u Subotici, Bačkoj Topoli i Novom Sadu
Nova pre 18 sati
Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara (DZVM) zatražila je danas od nadležnih institucija da javnosti pruže odgovore povodom novih radova na železničkim stanicama u Subotici, Bačkoj Topoli i Novom Sadu, koje su već bile obuhvaćene projektom… »
Novi milioni za nove obnove železničkih stanica u Novom Sadu i drugim mestima: "Ko snosi odgovornost?"
Radio 021 pre 18 sati
Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara zahteva od nadležnih institucija da javnosti pruže odgovore povodom novih radova na železničkim stanicama u Subotici, Bačkoj Topoli i Novom Sadu. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Te stanice su, kako… »
Vesti dana »
U Ulici Vasilija Đurovića Žarkog manja saobraćaja nezgoda
Prokuplje press pre 41 minutajoš 1 povezana
Marta Kos se oglasila o kampanji napada na predstavnike civilnog društva u Srbiji
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
(Foto, video) Državljanin Srbije pao sa najvećom količinom kokaina u istoriji ove zemlje! Vrednost droge veća od 370 miliona dolara: Imao i saradnika
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Zoran Popović pecnuo sudiju iz Turske zbog penala za Bragu: "Ja mislim da nije bio, ali on je iskusan"
Telegraf pre 1 satjoš 3 povezane