Povezane vesti

Ana Ivanović otvorila dušu: "Patila sam od žestokih napada panike"

Ana Ivanović otvorila dušu: "Patila sam od žestokih napada panike"

Nova pre 5 sati
Bivša srpska teniserka Ana Ivanović ispričala je sa kakvim se problemima nosila u završnoj fazi karijere. Nekadašnja prva igračica sveta i osvajačica Rolan Garosa 2008. godine bila je gošća Slavena Bilića u emisiji "(Ne)uspeh prvaka", gde je govorila o… »
"Nisam nikada pričala o tome..." Nikad emotivnija Ana Ivanović otkrila detalje pakla kroz koji je prošla: I onda ljudi kažu -…

"Nisam nikada pričala o tome..." Nikad emotivnija Ana Ivanović otkrila detalje pakla kroz koji je prošla: I onda ljudi kažu -…

Kurir pre 9 sati
Ana Ivanović je dugo bila u svetskom vrhu, a tokom 2008. godine i na prvom mestu VTA liste sa samo 21 godinom. Čuvena Srpkinja je te godine osvojila Rolan Garos što je bio njen jedini trofej na grend slem turnirima, a karijeru je nažalost završila 2016… »
Ana Ivanović: "Patila sam od žestokih napada panike" VIDEO

Ana Ivanović: "Patila sam od žestokih napada panike" VIDEO

B92 pre 9 sati
Bivša srpska teniserka Ana Ivanović ispričala je sa kakvim se problemima nosila u završnoj fazi karijere. Nekadašnja prva igračica sveta i osvajačica Rolan Garosa 2008. godine bila je gošća Slavena Bilića u emisiji "(Ne)uspeh prvaka", gde je govorila o… »
Ana Ivanović otvoreno o napadima panike koje je svojevremeno redovno proživljavala

Ana Ivanović otvoreno o napadima panike koje je svojevremeno redovno proživljavala

Danas pre 14 sati
Bivša teniserka Ana Ivanović je bila gošća Slavena Bilića u emisiji „(Ne)uspeh prvaka“ i otkrila je sa kakvim se problemima susrela pred kraj karijere. – Poslednjih godina sam patila od žestokih napada panike svaki put kada je trebalo da izađem na teren… »
Ana Ivanović otkrila veliki problem na kraju karijere

Ana Ivanović otkrila veliki problem na kraju karijere

Sport klub pre 16 sati
Ana Ivanović je bila gošća Slavena Bilića u emisiji „(Ne)uspeh prvaka“ i otkrila kakve je probleme imala u završnom delu karijere. – Poslednjih godina sam patila od žestokih napada panike svaki put kada je trebalo da izađem na teren. Nikada nisam pričala… »

Vesti dana »