Povezane vesti
Ana Ivanović otvorila dušu: "Patila sam od žestokih napada panike"
Nova 22.07.2026
Bivša srpska teniserka Ana Ivanović ispričala je sa kakvim se problemima nosila u završnoj fazi karijere. Nekadašnja prva igračica sveta i osvajačica Rolan Garosa 2008. godine bila je gošća Slavena Bilića u emisiji "(Ne)uspeh prvaka", gde je govorila o… »
"Nisam nikada pričala o tome..." Nikad emotivnija Ana Ivanović otkrila detalje pakla kroz koji je prošla: I onda ljudi kažu -…
Kurir 22.07.2026
Ana Ivanović je dugo bila u svetskom vrhu, a tokom 2008. godine i na prvom mestu VTA liste sa samo 21 godinom. Čuvena Srpkinja je te godine osvojila Rolan Garos što je bio njen jedini trofej na grend slem turnirima, a karijeru je nažalost završila 2016… »
Ana Ivanović: "Patila sam od žestokih napada panike" VIDEO
B92 22.07.2026
Bivša srpska teniserka Ana Ivanović ispričala je sa kakvim se problemima nosila u završnoj fazi karijere. Nekadašnja prva igračica sveta i osvajačica Rolan Garosa 2008. godine bila je gošća Slavena Bilića u emisiji "(Ne)uspeh prvaka", gde je govorila o… »
Ana Ivanović otvoreno o napadima panike koje je svojevremeno redovno proživljavala
Danas 22.07.2026
Bivša teniserka Ana Ivanović je bila gošća Slavena Bilića u emisiji „(Ne)uspeh prvaka“ i otkrila je sa kakvim se problemima susrela pred kraj karijere. – Poslednjih godina sam patila od žestokih napada panike svaki put kada je trebalo da izađem na teren… »
Ana Ivanović otkrila veliki problem na kraju karijere
Sport klub 22.07.2026
Ana Ivanović je bila gošća Slavena Bilića u emisiji „(Ne)uspeh prvaka“ i otkrila kakve je probleme imala u završnom delu karijere. – Poslednjih godina sam patila od žestokih napada panike svaki put kada je trebalo da izađem na teren. Nikada nisam pričala… »
Vesti dana »
Počela sednica GO SNS u Nišu, Vučić predstavlja plan i program od 12 tačaka
Euronews pre 5 minutajoš 18 povezanih
Prajd 2026: 'Ima mesta za sve nas' - borba koja traje četvrt veka
BBC News pre 2 satajoš 17 povezanih
Vremenska prognoza za subotu, 5. septembar: Sunčano i veoma toplo sa slabim vetrom
Serbian News Media pre 1 satjoš 18 povezanih
Ilić: Ne bih potpisao remi sa Zvezdom! Nisam sujetan čovek…
Sport klub pre 15 minutajoš 14 povezanih