Povezane vesti

"Rajaner laže! Da Ljubiša nije nosio pojas bio bi mrtav, dobiće visoku odštetu": Advokat Srbina za Telegraf.rs

"Rajaner laže! Da Ljubiša nije nosio pojas bio bi mrtav, dobiće visoku odštetu": Advokat Srbina za Telegraf.rs

Telegraf pre 23 dana
Ono što je proživeo Ljubiša Karović tokom leta iz Soluna za Minhen, nikome ne bi trebalo da se desi. Potpuno neočekivano, prošao je kroz pravu golgotu i bio nadomak užasne smrti, pošto je umalo ispao iz aviona. Srećom, drama je okončana bez ozbiljnih… »
"Glava mu bila kao sunđer, unakažena, mislili su da je mrtav" Oglasio se advokat Srbina koji je umalo ispao kroz prozor…

"Glava mu bila kao sunđer, unakažena, mislili su da je mrtav" Oglasio se advokat Srbina koji je umalo ispao kroz prozor…

Blic pre 22 dana
Moj klijent nosi kragnu, ima povrede preko celog tela, poručuje advokat Zastupnik Karovića još uvek ne može da da tačnu cifru kada je u pitanju novčana nadoknada za pretrpljen fizički i psihički bol. Ono što je proživeo Ljubiša Karović tokom leta iz… »
Advokat Srbina koji je umalo ispao kroz prozor aviona napao 'Rajaner': “Slagali su, biće visoka kompenzacija”

Advokat Srbina koji je umalo ispao kroz prozor aviona napao 'Rajaner': “Slagali su, biće visoka kompenzacija”

Mondo pre 22 dana
Ljubiša Kovačević (61), državljanin Srbije koji je umalo ispao kroz prozor aviona na letu iz Soluna u Grčkoj za Memingen u Nemačkoj, se oglasio 10-ak dana nakon nezapamćenog slučaja koji se na svu sreću nije završio tragično. On je sa suprugom Svetlanom… »
Oglasio se advokat Srbina koji je zamalo ispao iz aviona: Najavio visoku odštetu i otkrio nove detalje nesreće

Oglasio se advokat Srbina koji je zamalo ispao iz aviona: Najavio visoku odštetu i otkrio nove detalje nesreće

Dnevnik pre 22 dana
Ljubiša Karović, koji je tokom leta iz Soluna za Minhen zamalo ispao iz aviona, zadobio je teške telesne povrede, a njegov advokat Vasilis Cijaras kaže da će, kada se utvrde sve okolnosti nesreće, tražiti visoku odštetu. Prema njegovim rečima, Karović… »
Srpski putnik o letu tokom kog je zamalo ispao iz aviona: "Sećam se eksplozije, čudo je da sam živ"

Srpski putnik o letu tokom kog je zamalo ispao iz aviona: "Sećam se eksplozije, čudo je da sam živ"

NIN pre 22 dana
Srpski preduzetnik Ljubiša Karović (61), koji je početkom jula preživeo dramatičan incident na letu kompanije Rajaner iz Soluna ka Nemačkoj, kada je zamalo ispao kroz prozor, kaže da ga i dalje progoni zvuk eksplozije koja je prethodila trenutku kada je… »
"Ovaj čovek je živ greškom": Ispovest Ljubiše koji je umalo ispao iz aviona, otkrio da mu je život spasio Albanac

"Ovaj čovek je živ greškom": Ispovest Ljubiše koji je umalo ispao iz aviona, otkrio da mu je život spasio Albanac

Mondo pre 22 dana
Srbin Ljubiša Karović prvi put je govorio o dramatičnom incidentu na letu Rajanera iz Grčke za Nemačku, kada je tokom leta, posle pucanja prozora, bio delimično izvučen iz aviona. Jedanaest dana kasnije kaže da ga i dalje progoni zvuk eksplozije koji je… »
"Taj žilavi čovek je greškom živ" Ljubiša je visio do pola kroz prozor aviona usred leta, njegova dramatična ispovest oblazi…

"Taj žilavi čovek je greškom živ" Ljubiša je visio do pola kroz prozor aviona usred leta, njegova dramatična ispovest oblazi…

Blic pre 23 dana
Ljubiša Karović je preživeo eksploziju i skoro je bio isisan iz aviona tokom leta Ryanaira iz Grčke za Nemačku. Putnici, a ne posada, su spasili Karovića tako što su ga držali i pokušali zatvoriti prozor nakon eksplozije. Priča Srbina Ljubiše Karovića… »
Srpski putnik koji je zamalo ispao iz aviona Rajanera: ”Sećam se eksplozije, uvek držite vezan pojas” (video)

Srpski putnik koji je zamalo ispao iz aviona Rajanera: ”Sećam se eksplozije, uvek držite vezan pojas” (video)

Dnevnik pre 22 dana
LONDON: Srpski preduzetnik Ljubiša Karović (61), koji je početkom jula preživeo dramatičan incident na letu kompanije Rajaner iz Soluna ka Nemačkoj, kada je zamalo ispao kroz prozor, kaže da ga i dalje progoni zvuk eksplozije koja je prethodila trenutku… »
Ispovest Srbina koji je zamalo ispao iz aviona, oglasio se Rajaner nakon šokantnog incidenta, objavili prve detalje o pucanju…

Ispovest Srbina koji je zamalo ispao iz aviona, oglasio se Rajaner nakon šokantnog incidenta, objavili prve detalje o pucanju…

Danas pre 23 dana
Jedanaest dana posle nesreće na letu „Rajanera“ srpski privrednik Ljubiša Karović prvi put govori o trenucima kada je usled pucanja prozora gotovo ispao iz aviona. U intervjuu za britanski „Gardijan“ opisuje šta pamti iz dramatičnih minuta dok njegova… »
Preživeo dramu na letu Rajanera: Ljubiša Karović prvi put govorio o nesreći

Preživeo dramu na letu Rajanera: Ljubiša Karović prvi put govorio o nesreći

RTV pre 23 dana
NOVI SAD - Jedanaest dana nakon stravične nesreće na letu kompanije "Rajaner", srpski privrednik Ljubiša Karović prvi put je javno govorio o trenucima kada je, nakon pucanja prozora na avionu, gotovo ispao iz letelice. U intervjuu za britanski Gardijan… »
"Kažu mi da sam se tri puta onesvestio, da mi je lice bilo deformisano od pritiska": Ispovest Ljubiše koji je umalo ispao iz…

"Kažu mi da sam se tri puta onesvestio, da mi je lice bilo deformisano od pritiska": Ispovest Ljubiše koji je umalo ispao iz…

Nova pre 23 dana
Eksplozija je ono čega se Ljubiša Karović seća neposredno pre nego što je zamalo bio izvučen iz aviona. Zaglušujući zvuk pucanja prozora probudio ga je iz sna na sedištu 11F, pored prozora, tokom ranog jutarnjeg leta kompanije Ryanair iz Grčke za… »
Ispovest Srbina koji je zamalo ispao iz aviona – onesvestio se dok su mu glava i ruka bile van letelice

Ispovest Srbina koji je zamalo ispao iz aviona – onesvestio se dok su mu glava i ruka bile van letelice

RTS pre 23 dana
Jedanaest dana posle nesreće na letu "Rajanera", srpski privrednik Ljubiša Karović prvi put govori o trenucima kada je usled pucanja prozora gotovo ispao iz aviona. U intervjuu za britanski "Gardijan" opisuje šta pamti iz dramatičnih minuta, dok njegova… »
Srbin koji je umalo isisan kroz prozor aviona ima samo jedan savet za sve putnike: Ljubiša je čudom ostao živ!

Srbin koji je umalo isisan kroz prozor aviona ima samo jedan savet za sve putnike: Ljubiša je čudom ostao živ!

Telegraf pre 23 dana
Putnici ga držali da ne ispadne. Eksplozija neposredno pre nego što je umalo bio isisan kroz prozor aviona jedino je čega se Ljubiša Karović jasno seća. Zaglušujući prasak pucanja prozora probudio ga je iz sna na sedištu 11F, pored prozora, tokom… »

Vesti dana »