Povezane vesti

Moje more: Pevač sa Acom Sofronijevićem izazvao buru emocija (foto)

Moje more: Pevač sa Acom Sofronijevićem izazvao buru emocija (foto)

Večernje novosti pre 5 sati
PEVAČ Milan Bujaković ostvario je veliki uspeh novom pesmom "Ti si moje more". Foto: Zoran Radonjić Za muziku i tekst zaslužan je Vladan Keljević, dok aranžman potpisuje Aleksandar Aca Sofronijević, čiji je prepoznatljiv autorski pečat ovoj kompoziciji… »
Milan Bujaković briljirao na festivalu „Biser Jadrana“: Pesma „Ti si moje more“ osvojila nagradu za najbolji aranžman

Milan Bujaković briljirao na festivalu „Biser Jadrana“: Pesma „Ti si moje more“ osvojila nagradu za najbolji aranžman

Nova pre 12 sati
Pevač Milan Bujaković ostvario je veliki uspeh na ovogodišnjem festivalu „Biser Jadrana“ u Tivtu, gde je emotivnom baladom „Ti si moje more“ osvojio publiku i stručni žiri, a pesma je nagrađena priznanjem za najbolji aranžman. Za muziku i tekst zaslužan… »
Milan Bujaković briljirao na festivalu „Biser Jadrana“: „Ti si moje more“ osvojila nagradu za najbolji aranžman

Milan Bujaković briljirao na festivalu „Biser Jadrana“: „Ti si moje more“ osvojila nagradu za najbolji aranžman

Telegraf pre 12 sati
Pevač Milan Bujaković ostvario je veliki uspeh na ovogodišnjem festivalu „Biser Jadrana“ u Tivtu, gde je emotivnom baladom „Ti si moje more“ osvojio publiku i stručni žiri, a pesma je nagrađena priznanjem za najbolji aranžman. Za muziku i tekst zaslužan… »

Vesti dana »