Povezane vesti
Moje more: Pevač sa Acom Sofronijevićem izazvao buru emocija (foto)
Večernje novosti 22.07.2026
PEVAČ Milan Bujaković ostvario je veliki uspeh novom pesmom "Ti si moje more". Foto: Zoran Radonjić Za muziku i tekst zaslužan je Vladan Keljević, dok aranžman potpisuje Aleksandar Aca Sofronijević, čiji je prepoznatljiv autorski pečat ovoj kompoziciji… »
Milan Bujaković briljirao na festivalu „Biser Jadrana“: Pesma „Ti si moje more“ osvojila nagradu za najbolji aranžman
Nova 22.07.2026
Pevač Milan Bujaković ostvario je veliki uspeh na ovogodišnjem festivalu „Biser Jadrana“ u Tivtu, gde je emotivnom baladom „Ti si moje more“ osvojio publiku i stručni žiri, a pesma je nagrađena priznanjem za najbolji aranžman. Za muziku i tekst zaslužan… »
Milan Bujaković briljirao na festivalu „Biser Jadrana“: „Ti si moje more“ osvojila nagradu za najbolji aranžman
Telegraf 22.07.2026
Pevač Milan Bujaković ostvario je veliki uspeh na ovogodišnjem festivalu „Biser Jadrana“ u Tivtu, gde je emotivnom baladom „Ti si moje more“ osvojio publiku i stručni žiri, a pesma je nagrađena priznanjem za najbolji aranžman. Za muziku i tekst zaslužan… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Hladno i kišovito vreme u Srbiji uz najavu otopljenja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih
Isplata 6.000 dinara se završava danas, ali novac može da se podigne i kasnije
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 41 povezana
Studenti prekinuli kampanju u Republici Srpskoj: Opstrukcije, policija, lokalni provokatori
Bujanovačke pre 1 satjoš 31 povezana
Si Đinping u Vašingtonu: Kina i SAD konkurenti, ali važnije da mogu da sarađuju
Radio sto plus pre 2 satajoš 48 povezanih