Povezane vesti

Šampionka Rolan Garosa promenila državljanstvo! Više ne nastupa za Rusiju, evo pod kojom zastavom će igrati

Šampionka Rolan Garosa promenila državljanstvo! Više ne nastupa za Rusiju, evo pod kojom zastavom će igrati

Telegraf pre 8 sati
Trend promene sportskog državljanstva među ruskim teniserkama dobio je novo poglavlje. Jedna od najvećih nada svetskog tenisa, 17-godišnja Alisa Oktijabreva, odlučila je da ubuduće nastupa pod zastavom Češke, iako je rođena u Moskvi. Mlada teniserka… »
Šampionka Rolan Garosa se odrekla Rusije: "Za mene to nikad nije bio dom"

Šampionka Rolan Garosa se odrekla Rusije: "Za mene to nikad nije bio dom"

Mondo pre 12 sati
Talentovana teniserka Alisa Oktjabreva (17) odlučila je da se odrekne Rusije i ubuduće će se takmičiti pod zastavom Češke. Iako je rođena u Moskvi, Oktjabreva se odavno distancirala od Rusije, ali se do sada takmičila pod njenom zastavom - odnosno bez… »
Osvojila Rolan Garos, pa napustila Rusiju: Još jedna igračica iznenada promenila državljanstvo

Osvojila Rolan Garos, pa napustila Rusiju: Još jedna igračica iznenada promenila državljanstvo

Nova pre 15 sati
Rusiju je napustila još jedna supertalentovana igračica kojoj se predviđa sam teniski vrh. Alisa Oktjabreva, juniorska šampionka ovogodišnjeg Rolan Garosa, odlučila je da ubuduće nastupa pod zastavom Češke. Za razliku od pojedinih ruskih teniserki koje… »
Šampionka Rolan Garosa neće više nastupati za Rusiju: „Sebe smatram Čehinjom“

Šampionka Rolan Garosa neće više nastupati za Rusiju: „Sebe smatram Čehinjom“

Danas pre 15 sati
Nastavlja se odlazak teniserki iz Rusije. Alisa Oktjabreva, juniorska šampionka nedavnog Rolan Garosa, odlučila je da se ubuduće takmiči pod zastavom Češke. Rođena je u Moskvi, ali se već kao jednogodišnja beba preselila u Prag gde je sa četiri godine… »
Rusija ostala bez šampionke Rolan Garosa

Rusija ostala bez šampionke Rolan Garosa

Sport klub pre 17 sati
Odliv sjajnih ili bar perspektivnih teniserki iz Rusije nastavlja se. Alisa Oktjabreva, juniorska šampionka nedavnog Rolan Garosa, odlučila je da se ubuduće takmiči pod češkom zastavom. Doduše, za razliku od nekih prethodnica, 17-godišnja Oktjabreva kao… »

Vesti dana »