Povezane vesti

Larkin: "Ne znam kakav bi bio moj odnos sa Obradovićem"

Larkin: "Ne znam kakav bi bio moj odnos sa Obradovićem"

B92 pre 13 sati
Američki plejmejker Šejn Larkin pričao je o svom dolasku u Fenerbahče posle dugog niza godina provedenih u taboru Efesa. Larkin je ovog leta nakon osam godina napustio jedan istanbulski klub i prešao u drugi, mada je imao i druge ponude iz Evrope… »
Legenda evropske košarke nezadovoljna zbog dolaska Željka Obradovića: "Izbaciš Atamana, dovedeš Željka..."

Legenda evropske košarke nezadovoljna zbog dolaska Željka Obradovića: "Izbaciš Atamana, dovedeš Željka..."

Telegraf pre 13 sati
Jedan od najboljih košarkaša Evrope godinama unazad Šejn Larkin gostovao je u podkastu "Euroinsiders". Tema broj jedan bila je njegov prelazak u Fenerbahče ili Anadolu Efesa. Upitan je ipak i o potencijalnom prelasku u Panatinaikos, koji se spominjao… »
Larkin: Ne znam kakav bi mi bio odnos sa Obradovićem

Larkin: Ne znam kakav bi mi bio odnos sa Obradovićem

Sport klub pre 13 sati
Slika je generisana veštačkom inteligencijom naravno jer Šejn Larkin i Željko Obradović nikad ranije nisu sarađivali... No, šta bi bilo kad bi bilo? Može biti da je ovakva saradnja i bila u nekom trenutku ovog leta i blizu realizacije. Bar se to može… »
"Nisam znao za kog trenera igram - Kokoškov je genije"

"Nisam znao za kog trenera igram - Kokoškov je genije"

B92 pre 22 sata
Šejn Larkin završio je eru u Efesu i ovog leta napravio veliki transfer u Fenerbahče, a jedan od najboljih bekova evropske košarke otkrio je razloge zbog kojih je odlučio da napusti klub u kojem je doživeo najveće uspehe u karijeri. U razgovoru za… »
Šaras je pre potpisa imao tri pitanja za Šejna Larkina

Šaras je pre potpisa imao tri pitanja za Šejna Larkina

Sport klub pre 23 sata
Posle osam godina provedenih u Anadolu Efesu, Šejn Larkin ovog leta odlučio je da napravi veliki zaokret u karijeri i potpiše za Fenerbahče. Iskusni, 34-godišnji plejmejker gostovao je u emisiji „Off the Record“, gde je otkrio da interesovanje Šarunasa… »
Šejn Larkin: "Prethodna sezona kao iz noćne more"

Šejn Larkin: "Prethodna sezona kao iz noćne more"

B92 pre 23 sata
Košarkaš Fenerbahčea Šejn Larkin je govorio o prethodnoj sezoni provedenoj u Efesu, kao i šta je presudilo da obuče žuto-plavi dres. Larkin je u podkastu "Off The RECourt" govorio o svojoj odluci da potpiše za ljutog rivala bivšeg kluba. "Fenerbahče je… »
"Bila je to noćna mora" Larkin otvorio dušu posle šok transfera: Otkrio zašto je pobegao iz Efesa i prešao u redove najvećeg…

"Bila je to noćna mora" Larkin otvorio dušu posle šok transfera: Otkrio zašto je pobegao iz Efesa i prešao u redove najvećeg…

Kurir pre 1 dan
Šejn Larkin, dugogodišnji as Anadolu Efesa, odlučio je da napusti klub sa kojim je osvojio dve Evrolige i obuče dres njegovog najvećeg rivala - Fenerbahčea. Iskusni bek je u razgovoru za podkast "Off The RECourt" govorio o razlozima zbog kojih je… »

Vesti dana »