Povezane vesti

Miljani nakon Elite stigla tužba: Sestra ovog rijaliti učesnika ju je tužila, sve isplivalo "Blatili su me..."

Miljani nakon Elite stigla tužba: Sestra ovog rijaliti učesnika ju je tužila, sve isplivalo "Blatili su me..."

Telegraf pre 17 sati
Elita 9 jeste završena, ali drama pojedinim učesnike tej sleduje. Naime, nekadašnji takmičar, Ivan Marinković, saznao je da je njegova sestra tužila Miljanu Kulić. Nakon što je napustio Šimanovce, Ivana Marinkovića su sačekale vesti o kojima nije znao… »
Nakon finala Elite 9 sve se saznalo: Miljani Kulić stigla tužba

Nakon finala Elite 9 sve se saznalo: Miljani Kulić stigla tužba

Blic pre 22 sata
Ivanova smirena reakcija tokom finalnog glasanja postala je viralna na društvenim mrežama. Sklopio je tajnu opkladu sa Anđelom Rankovićem, a gubitnik je trebao da završi u jezeru, što su kasnije pretvorili u šalu. Slegli su se utisci nakon superfinala… »
Miljani Kulić stigla tužba nakon finala Elite. Sve isplivalo, bivši učesnik se oglasio: Blatili su me zbog toga...

Miljani Kulić stigla tužba nakon finala Elite. Sve isplivalo, bivši učesnik se oglasio: Blatili su me zbog toga...

Kurir pre 21 sat
Elita 9 jeste završena, ali drama pojedinim učesnike tej sleduje. Naime, nekadašnji takmičar, Ivan Marinković, saznao je da je njegova sestra tužila Miljanu Kulić. Nakon što je napustio Šimanovce, Ivana Marinkovića su sačekale vesti o kojima nije znao… »

Vesti dana »