Povezane vesti

"Želim da ih isprašim svakog dana": Đoković nikada nije ovako pričao o Sineru i Alkarazu, dao neočekivani uvid

"Želim da ih isprašim svakog dana": Đoković nikada nije ovako pričao o Sineru i Alkarazu, dao neočekivani uvid

Nova pre 18 sati
Novak Đoković je u razgovoru sa Lebronom Džejmsom još jednom pokazao koliko otvoreno govori kada sagovornik razume mentalitet vrhunskih sportista. Na "Fanatics Festu" najbolji teniser svih vremena dotakao se brojnih tema iz karijere, a posebno je govorio… »
Đoković otvorio dušu o Sineru i Alkarazu: "Boli me kada to osetim na terenu"

Đoković otvorio dušu o Sineru i Alkarazu: "Boli me kada to osetim na terenu"

Mondo pre 20 sati
Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković ćaskao je sa legendarnim Lebronom Džejmsom tokom gostovanja u emisiji "The Shop", koja je održana u okviru događaja "Fanatics Fest" u Njujorku. Velikani profesionalnog sporta su i te kako imali o čemu da… »
"To mi jako teško pada": Đoković neće više da igra, samo da ponovo bude onaj stari

"To mi jako teško pada": Đoković neće više da igra, samo da ponovo bude onaj stari

Mondo pre 22 sata
Zašto najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ne igra više turnira? Odgovor je i više nego jednostavan, želi da nadoknadi izgubljeno vreme sa suprugom, decom i porodicom... Srpski as je imao emotivno izlaganje o supruzi Jeleni, njenoj posvećenosti i… »

Vesti dana »