Povezane vesti
Od Mladić "heroj" do čestitke ubici premijera: Zašto vlast više ne krije veličanje zločinaca?
N1 Info pre 6 sati
Sve češće predstavnici vlasti negiraju zločine i veličaju osuđene zločince. Počelo se sa godišnjicom zločina u Srebrenici i veličanjem ratnih zločinaca, nastavilo se rođendanskom čestitikom šefa JZO Zvezdanu Jovanoviću, osuđenom za ubistvo Zorana… »
"Ko da osudi postupak? Policijom danas upravljaju 'kontroverzni biznismeni' sa Kosova": MUP ćuti o navodnoj čestitki šefa JZO…
Nova pre 8 sati
Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) nije se oglasilo povodom navoda zamenika predsednika Stranke slobode i pravde Borka Stefanovića da je Ivan Ristić, šef Jedinice za obezbeđenje objekata i lica (JZO) MUP-a Srbije, putem aplikacije WhatsApp čestitao… »
Bestidna zdravica
Radar pre 10 sati
Najbolji lojalisti su ubice. Njihove su pretnje kredibilne. Njihova su zlodela nekažnjena, a krv na rukama najbolja preporuka i akreditacija. Za njima slede klevetnici i profesionalni bestidni lažovi. Maske su odavno skinute i Oni žele da znamo da se… »
Srbija centar: Skandalozno što je šef JZO čestitao rođendan Zvezdanu Jovanoviću
Danas pre 1 dan
Stranka Srbija centar saopštila je danas da najoštrije osuđuje skandalozan i duboko uznemirujući postupak šefa Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata Ivana Ristića, koji je na aplikaciji „WhatsApp“, kako su preneli mediji, čestitao… »
Vesti dana »
U Ulici Vasilija Đurovića Žarkog manja saobraćaja nezgoda
Prokuplje press pre 41 minutajoš 1 povezana
Kos: Predstavnici srpskog civilnog društva izloženi kampanjama blaćenja i ličnim napadima
Nova pre 1 satjoš 1 povezana
Liberijske vlasti zaplenile drogu vrednu 370 miliona dolara, uhapšena osoba sa srpskim pasošem
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Aleksa Kuljanin bez straha napao Bragu: "Ja sam to najavljivao, bukvalno sam samo čekao trenutak da uđem"
Telegraf pre 2 satajoš 3 povezane