Povezane vesti
"Ja sam jedini muškarac kojem je Stanija platila": Šok tvrdnje Kristijana Golubovića, tvrdi da su bili intimni 6 puta
Mondo pre 1 dan
Rat bivših rijaliti cimera ne jenjava nakon što je Stanija Dobrojević odnela pobedu u rijalitiju "Elita 9" i osvojila glavnu nagradu od 100.000 evra. Nakon što je Kristijan Golubović izneo frapantne tvrdnje o njihovom odnosu, starleta je rešila da mu… »
"Ja sam jedini muškarac kojem je platila" Kristijan o aferi sa Stanijom: "Bili smo intimni 6 puta, hteo sam da rizikujem brak…
Blic pre 1 dan
Stanija Dobrojević je pobedila u rijalitiju 'Elita 9' i osvojila 100.000 evra. Kristijan Golubović tvrdi da je sa Stanijom imao intimne odnose nekoliko puta tokom 'Farme', čak rizikujući svoj brak. Rat bivših rijaliti cimera ne jenjava nakon što je… »
"Stanija mi je platila za intimnu uslugu", Kristijan nakon njene pobede izneo šok tvrdnje o njihovom odnosu
Telegraf pre 1 dan
Nakon što je Stanija Dobrojević odnela pobedu u "Eliti 9" i osvojila glavnu nagradu od 100.000 evra, oglasio se njen nekadašnji rijaliti cimer Kristijan Golubović, koji je izneo nove tvrdnje o njihovom odnosu. On je nedavno izneo niz teških optužbi na… »
"Ja sam jedini muškarac kojem je ona platila intimnu uslugu" Kristijan se oglasio nakon Stanijine pobede i šokirao: Otkrio i…
Kurir pre 1 dan
Stanija Dobrojević odnela je pobedu u " Eliti 9" i osvojila glavnu nagradu od 100.000 evra, a tim povodom oglasio se i Kristijan Golubović. On je nedavno na račun starlete izneo niz teških optužbi, između ostalog da su tokom učešća u "Farmi" imali… »
Vesti dana »
Tanjga: Zaslužena pobeda Ajaksa, čeka nas težak revanš za sedam dana
Radio 021 pre 18 minutajoš 40 povezanih
Uleteo u suprotnu traku i izazvao žestok sudar! Strašna saobraćajna nesreća na Ibarskoj magistrali kod Preljine: Vozila uništena - 3 osobe povređene foto/video
Kurir pre 3 minutajoš 25 povezanih
Vojvodina pala u Novom Sadu: Ajaks do nogu potukao srpski klub i ostavio ga bez šanse u revanšu!
Hot sport pre 43 minutajoš 82 povezane