Povezane vesti
Dačić: Paunović se pogrešno izrazila, mi smo žrtve etničkog čišćenja, ne znam gde je Radić
Beta 22.07.2026
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da je potpredsednica te partije Snežana Paunović rekla da se "pogrešno izrazila" kad je govorila da bi etnički očistila Kosovo i naglasio da su Srbi žrtve etničkog čišćenja… »
Dačić: Paunović se pogrešno izrazila, mi smo žrtve etničkog čišćenja, ne znam gde je Radić
Serbian News Media 22.07.2026
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da je potpredsednica te partije Snežana Paunović rekla da se „pogrešno izrazila“ kad je govorila da bi etnički očistila Kosovo i naglasio da su Srbi žrtve etničkog čišćenja… »
Dačić: Punović se pogrešno izrazila, mi smo žrtve etničkog čišćenja, ne znam gde je Radić
Serbian News Media 22.07.2026
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da je potpredsednica te partije Snežana Paunović rekla da se „pogrešno izrazila“ kad je govorila da bi etnički očistila Kosovo i naglasio da su Srbi žrtve etničkog čišćenja… »
Radio sto plus 22.07.2026
“Nametanje teze da je Srbija kriva za ratove i etničko čišćenje je i dalje aktuelno. Podaci o broju Srba govore da su Srbi očišćeni i iz Zagreba i iz Кnina i iz Sarajeva i iz Prištine i iz Peći i iz Prizrena. U mom rodnom Prizrenu je 1991. godine bilo… »
Pravo u centar 22.07.2026
Vesti dana »
Pretežno sunčano i toplo vreme u Srbiji, temperature do 33 stepena
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 33 povezane
Afere prisluškivanja u Srbiji pod lupom svetskih medija: Studenti i opozicija na meti spajvera
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih
Ivica Dačić: "Požari na Stolovima i Goču ugašeni, nismo imali ni nastradalih niti povređenih"
Blic pre 2 satajoš 24 povezane
Međunarodna konferencija o retkim bolestima: Za pacijente potrebna brža dijagnoza, dostupnije lečenje i bolja podrška
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
Neviđeni skandal na Mediteranskim igrama, Dejan Savić isključen: Crnogorca prvo ugrizao Španac, pa ga sudije isključile FOTO
Nova pre 22 minutajoš 36 povezanih