Povezane vesti
Ne dolazi sebi Mala Cana slomljena od tuge za Andrijom Bajićem, podelila potresnu sliku sa njegovog groba: "Uvek ću biti.."…
Kurir pre 10 sati
Pevač Andrija Bajić sahranjen je pre šest dana u Aleji zaslužnih građana, a njegova supruga Mala Cana i dalje teško podnosi njegov odlazak. Pevačica se sada oglasila na društvenim mrežama i podelila emotivnu objavu uz fotografiju sa groblja, posvećenu… »
Mala Cana objavila sliku s groblja: Slikala krst na grobu Andrije Bajića, pa isključila komentare (foto)
Mondo pre 12 sati
Pevač Andrija Bajić preminuo je 7. jula, a sahranjen je na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana. Vest o njegovoj smrti duboko je potresla javnost, ali i njegove najbliže, među kojima je i supruga Mala Cana, sa kojom je bio u braku 15 godina Na… »
"Nedostaješ mi, živote moj" Mala Cana posetila grob Andrije Bajića, podelila potresnu objavu: "Uvek ću biti..."
Telegraf pre 12 sati
Pevač Andrija Bajić sahranjen je pre šest dana u Aleji zaslužnih građana, a njegova supruga Mala Cana i dalje teško podnosi njegov odlazak. Pevačica se sada oglasila na društvenim mrežama i podelila emotivnu objavu uz fotografiju sa groblja, posvećenu… »
"Nedostaješ mi, živote moj" Šest dana nakon sahrane Andrije Bajića, Mala Cana podelila potresnu objavu: "Uvek ću biti uz tebe"…
Blic pre 12 sati
Pevač Andrija Bajić sahranjen je pre šest dana u Aleji zaslužnih građana. Njegova supruga Mala Cana teško podnosi gubitak i emotivno se oglasila na društvenim mrežama. Pevač Andrija Bajić sahranjen je pre šest dana u Aleji zaslužnih građana, a njegova… »
Vesti dana »
"Naftnim kompanijama omogućeno korišćenje operativnih rezervi": Ministarka Đedović Handanović saopštila važnu odluku za sigurno snabdevanje gorivom
Kurir pre 2 minutajoš 24 povezane
Vremenska prognoza za četvrtak, 23. jul: Danas jutro sunčano, popodne oblačno sa kišom
Pravo u centar pre 1 satjoš 20 povezanih
Nenad Vujić osudio rušenje vikendica Srba kod Gazivoda, pozdravio EU
Beta pre 52 minutajoš 8 povezanih
AMSS: Očekuje se veći intenzitet saobraćaja pred vikend, na prelazu Gradina čeka se oko 20 minuta
Insajder pre 1 satjoš 10 povezanih