Povezane vesti
Mala Cana završila u bolnici: "Primam infuzije, sve me je stiglo"
Nova pre 10 sati
Andrija Bajić sahranjen je pre nedelju dana u Aleji zaslužnih građana, a njegova supruga, 41 godina mlađa pevačica Mala Cana završila je u bolnici, gde trenutno prima terapiju. Ona se oglasila za domaće medije i otkrila da joj je pozlilo nakon što je… »
Mala Cana završila u bolnici nakon posete Andrijinom grobu: "Jako mi je loše, čekam analize"
Mondo pre 12 sati
Udovica Andrije Bajića, Mala Cana, ne može da dođe sebi nakon ovog gubitka, nedelju dana nakon što je sahranjen u Aleji zaslužnih građana. Zbog toga je sada završila u bolnici jer joj je juče pozlilo nakon što je otišla suprugu na groblje . - Završila… »
Žena Andrije Bajića hitno završila u bolnici! Oglasila se Mala Cana iz zdravstvene ustanove
Kurir pre 12 sati
Mala Cana ne uspeva da se oporavi od gubitka supruga Andrije Bajića, koji je pre nedelju dana sahranjen u Aleji zaslužnih građana. Teški dani ostavili su posledice na njeno zdravstveno stanje, zbog čega je završila u bolnici. Pevačica se oglasila za… »
Žena Andrije Bajića završila u bolnici: Oglasila se i otkrila detalje zdravstvenog stanja: "Primam infuzije, sve me je stiglo"…
Blic pre 14 sati
Nakon sahrane došlo je do sukoba između Cane i Ere Ojdanića zbog ceremonije i odnosa među njima. Pri odlasku na grob svom suprugu joj je pozlilo, pa čeka dalje analize i preporuke lekara. Mala Cana ne može da se oporavi nakon smrti muža Andrije Bajića… »
Mala Cana završila u bolnici nakon posete Andrijinom grobu: "Primam infuzije, sve me je stiglo"
Telegraf pre 13 sati
Maloj Cani pozlilo je samo nekoliko dana nakon što je sahranila muža, doajena narodne muzike Andriju Bajića. Udovica ne može da dođe sebi nakon ovog gubitka, koji je pre nedelju dana sahranjen u Aleji zaslužnih građana. Zbog toga je sada završila u… »
Vesti dana »
„Samo Rosić?!“: Tanjga se nije pojavio na press konferenciji!
Sport klub pre 13 minutajoš 40 povezanih
Vojvodina pala u Novom Sadu: Ajaks do nogu potukao srpski klub i ostavio ga bez šanse u revanšu!
Hot sport pre 43 minutajoš 82 povezane
Diplomatski susreti, novi paket sankcija EU i eskalacija sukoba
Naslovi.ai pre 2 satajoš 56 povezanih
Saudijski saveznik Pakistan izdao upozorenje posle napada Huta na tankere u Crvenom moru
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 27 povezanih