Povezane vesti

Stigao u Atinu i poslao moćnu poruku: „Pet godina sam želeo da igram u Grčkoj!“

Stigao u Atinu i poslao moćnu poruku: „Pet godina sam želeo da igram u Grčkoj!“

Hot sport pre 1 dan
Kodi Miler-Mekintajer doputovao je u prestonicu Grčke, gde će završiti neophodne preglede, a u prvoj izjavi kao košarkaš Olimpijakosa govorio je o Bartzokasu, Vezenkovu, Monteru i posebnoj vezi sa Crvenom zvezdom. Kodi Miler-Mekintajer stigao je u Atinu… »
Kodiju Zvezda samo stanica: Pet godina sanjam da igram u Grčkoj

Kodiju Zvezda samo stanica: Pet godina sanjam da igram u Grčkoj

Sport klub pre 1 dan
Kodi Miler Mekintajer, jedno od najvećih pojačanja Olimpijakosa u novoj sezoni, sleteo je u Atinu. Dojučerašnji plej Crvene zvezde nije krio oduševljenje zbog potpisa za aktuelnog šampiona Evrope. „Oduvek sam želeo da igram u Grčkoj. Poslednjih pet… »
Kodi u dresu od 800€ ni reč o Zvezdi: "Ovo sam dugo čekao" VIDEO

Kodi u dresu od 800€ ni reč o Zvezdi: "Ovo sam dugo čekao" VIDEO

B92 pre 1 dan
Kodi Miler-Mekintajer doputovao je u Atinu i započeo novu etapu karijere u dresu Olimpijakosa. Bivši košarkaš Crvene zvezde bio je prvi novi igrač grčkog velikana ovog leta, a po dolasku nije krio zadovoljstvo zbog transfera u Pirej. Američki plejmejker… »
Kodi stigao u Atinu, ni reč o Zvezdi, a ovo će pogoditi Delije: "Oduvek sam želeo da igram za Olimpijakos..."

Kodi stigao u Atinu, ni reč o Zvezdi, a ovo će pogoditi Delije: "Oduvek sam želeo da igram za Olimpijakos..."

Telegraf pre 1 dan
Kodi Miler-Mekintajer, posle nastupa za Crvenu zvezdu, karijeru nastalvja u Olimpijsakosu. On je tokom srede stigao ju Atinu i po dolasku na aerodrom "Elefterios Venizelos" dao prve izjave kao novi košarkaš Olimpijakosa. Tridesetdvogodišnji košarkaš… »
"Sanjam o ovome već pet godina": Kodi stigao u Pirej, spomenuo je i Zvezdu

"Sanjam o ovome već pet godina": Kodi stigao u Pirej, spomenuo je i Zvezdu

Mondo pre 1 dan
Bivši plejmejker Crvene zvezde Kodi Miler-Mekintajer već je stigao u Pirej, gde će zadužiti opremu grčkog velikana, Olimpijakosa. On je sjajne partije od prošle sezone uspeo da naplati, pa je potpisao trogodišnji ugovor sa aktuelnim šampionom Evrope… »

Vesti dana »