Povezane vesti

"Kopiraš me!" Novak dao savet Sabalenki, a ona priznala: Pomoglo mi je

"Kopiraš me!" Novak dao savet Sabalenki, a ona priznala: Pomoglo mi je

Kurir pre 11 sati
Prva teniserka sveta i srpski as već godinama imaju odličan odnos, a osim šala i druženja na najvećim turnirima, njihovo prijateljstvo donelo je i konkretne teniske savete. Sabalenka je u razgovoru za "First&Red" priznala da je upravo od Đokovića… »
Sabalenka otkrila dosad nepoznate informacije: "Zbog Đokovića sam..." VIDEO

Sabalenka otkrila dosad nepoznate informacije: "Zbog Đokovića sam..." VIDEO

B92 pre 13 sati
Arina Sabalenka otkrila je da joj je Novak Đoković pomogao da popravi jedan od najvažnijih segmenata igre - ritern. Beloruskinja i srpski teniser godinama imaju odličan odnos, često se šale na Grend slem turnirima, a sada je prva teniserka sveta priznala… »
"Krenulo je šalom, a onda sam upoznala njegovu suprugu" Sabalenka nikad iskrenije o odnosu sa Novakom: Jedan susret sa Jelenom…

"Krenulo je šalom, a onda sam upoznala njegovu suprugu" Sabalenka nikad iskrenije o odnosu sa Novakom: Jedan susret sa Jelenom…

Kurir pre 20 sati
Arina Sabalenka prvi put je do detalja ispričala kako je nastalo njeno prijateljstvo sa Novakom Đokovićem. Najbolja teniserka sveta otkrila je da je sve počelo spontano, kroz šalu i pitanja za savete, a onda je upoznala i suprugu srpskog asa Jelenu i… »
Sabalenka otkrila Đokovićevu tajnu i najbolji savet koji je dobila od njega: "Od tada me često pita..."

Sabalenka otkrila Đokovićevu tajnu i najbolji savet koji je dobila od njega: "Od tada me često pita..."

Telegraf pre 22 sata
Beloruska teniserka Arina Sabalenka, trenutno vodeća na WTA listi, u intervjuu za "First&Red", koji je preneo portal "Čempionat", govorila je o svom odnosu sa Novakom Đokovićem i otkrila detalje njihovih razgovora koji su joj promenili pristup tenisu… »
"Našalila sam se, a onda upoznala njegovu ženu": Sabalenka otkrila kako je upoznala Đokovića, ovo nikada pre nije ispričala…

"Našalila sam se, a onda upoznala njegovu ženu": Sabalenka otkrila kako je upoznala Đokovića, ovo nikada pre nije ispričala…

Nova pre 23 sata
Arina Sabalenka je otkrila kako je postala prijatelj sa Novakom Đokovićem, a to je odmah odjeknulo u medijima. Jedna od najboljih teniserki sveta otkrila je kako je godinama gradila prijateljski odnos sa Novakom Đokovićem, ali i koje je sve savete dobila… »
"Krenulo je od šale, a onda sam upoznala njegovu ženu": Arina Sabalenka nikad otvorenije o odnosu sa Novakom

"Krenulo je od šale, a onda sam upoznala njegovu ženu": Arina Sabalenka nikad otvorenije o odnosu sa Novakom

Mondo pre 22 sata
Beloruskinja Arina Sabalenka je najbolja drugarica Novaka Đokovića iz sveta tenisa, dok je njen verenik Jorgos Frangulis dodatna veza. Srbin i Brazuilac su poslovni partneri, pa im se putevi ukrštaju i van teniskih terena. Prva teniserka sveta nikada… »
Arina otkrila kako je upoznala Novaka i kakve savete joj je dao

Arina otkrila kako je upoznala Novaka i kakve savete joj je dao

Sport klub pre 1 dan
Kada su njih dvoje zajedno, zabava za navijače je neupitna. Oboje ekstrovertni, uvek spremni za šalu, uvek raspoloženi da jedno drugog izazivaju, oboje veliki šampioni... Novak Đoković i Arina Sabalenka su najatraktivniji teniski prijatelji, vrhunski… »

Vesti dana »