Povezane vesti
Heroji beogradskoj maratona: Poseta učesnicima rehabilitaciono-rekreativnog kampa za decu sa invaliditetom
Kurir pre 1 dan
Predstavnici Fondacije Heroji Beogradskog maratona posetili su danas prvu grupu učesnika rehabilitaciono-rekreativnog kampa za decu sa invaliditetom, koji se u saradnji sa Sportskim savezom osoba sa invaliditetom Beograda (SSOSIB), održava u odmaralištu… »
Dragana Cvijić posetila heroje Beogradskog maratona: "Njihovi osmesi su moj uzor"
Nova pre 12 sati
Predstavnici Fondacije Heroji Beogradskog maratona posetili su prvu grupu učesnika rehabilitaciono-rekreativnog kampa za decu sa invaliditetom, koji se u saradnji sa Sportskim savezom osoba sa invaliditetom Beograda (SSOSIB), održava u odmaralištu… »
Dragana Cvijić: "Trebalo bi da ja njima budem uzor, ali oni su meni"
B92 pre 14 sati
Predstavnici Fondacije Heroji Beogradskog maratona posetili su prvu grupu učesnika rehabilitaciono-rekreativnog kampa za decu sa invaliditetom. On se u saradnji sa Sportskim savezom osoba sa invaliditetom Beograda (SSOSIB) održava u odmaralištu Crvenog… »
Fondacija Heroji Beogradskog maratona posetila kamp za decu sa invaliditetom u Bogovađi, letos će tamo boraviti 150 đaka
Newsmax Balkans pre 15 sati
Predstavnici Fondacije Heroji Beogradskog maratona posetili su prvu grupu učesnika rehabilitaciono-rekreativnog kampa za decu sa invaliditetom, koji se u saradnji sa Sportskim savezom osoba sa invaliditetom Beograda (SSOSIB), održava u odmaralištu… »
Čuvena Dragana Cvijić uz Heroje Beogradskog maratona
Sport klub pre 19 sati
Predvođeni Draganom Cvijić! Heroji Beogradskog maratona posetili učesnike rehabilitaciono-rekreativnog kampa za decu sa…
Večernje novosti pre 20 sati
Predstavnici Fondacije Heroji Beogradskog maratona posetili su danas prvu grupu učesnika rehabilitaciono-rekreativnog kampa za decu sa invaliditetom, koji se u saradnji sa Sportskim savezom osoba sa invaliditetom Beograda (SSOSIB), održava u odmaralištu… »
Vesti dana »
Pronađena dvanaestogodišnja devojčica iz Beograda, zbog čijeg nestanka je MUP aktivirao sistem "Pronađi me"
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 12 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Kremlj: Moskva otvorena za pregovore; Zelenski: Rusija će blokirati koridore za žito
RTV pre 26 minutajoš 1 povezana
Mađar: Istražujemo kredit od milijardu evra koji je prethodna vlada odobrila Severnoj Makedoniji
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Hidrolog RHMZ-a upozorava: Nepovoljna hidrološka situacija na Dunavu, najniži vodostaj u poslednjih pola veka
Danas pre 6 satijoš 2 povezane