Povezane vesti

"Prozivao me kod Bake Praseta u lajvu" Poznati influenseri se potukli na Banjici, Lazar se oglasio nakon sukoba: "Vidim nekog…

"Prozivao me kod Bake Praseta u lajvu" Poznati influenseri se potukli na Banjici, Lazar se oglasio nakon sukoba: "Vidim nekog…

Blic pre 1 dan
Sukob između njih traje već duže vreme i eskalirao je nakon javnog prepucavanja tokom lajva kod Bake Praseta. Kengur je opisao susret na ulici, koji je mogao da preraste u fizički obračun, ali do toga ipak nije došlo. Na društvenim mrežama pojavio se… »
Poznati influenseri se pobili nasred ulice: Lazar i Stefan razmenjivali udarce u Crnotravskoj, isplivao snimak

Poznati influenseri se pobili nasred ulice: Lazar i Stefan razmenjivali udarce u Crnotravskoj, isplivao snimak

Telegraf pre 1 dan
Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak fizičkog sukoba u kojem su učestvovali poznati instagram influenseri Lazar Amidžić i Stefan Čolović! Incident se, prema prvim informacijama, dogodio u Crnotravskoj ulici na Banjici! Snimak obračuna… »
Teška nezgoda na Ibarskoj magistrali: Silovit sudar dva vozila, sumnja se da je dete ispalo iz automobila (FOTO)

Teška nezgoda na Ibarskoj magistrali: Silovit sudar dva vozila, sumnja se da je dete ispalo iz automobila (FOTO)

RINA pre 7 sati
Čačak – Tokom večernjih sati na Ibarskoj magistrali u mestu Preljinska Baluga došlo je do teške saobraćajne nezgode kada su se sudarila dva automobila. Na lice mesta odmah je upućen veliki broj pripadnika policije, kao i dva vozila čačanske Hitne pomoći… »
Poznati influenseri se potukli na Banjici, Lazar se sad oglasio: "Prozivao me kod Bake Praseta u lajvu"

Poznati influenseri se potukli na Banjici, Lazar se sad oglasio: "Prozivao me kod Bake Praseta u lajvu"

Mondo pre 15 sati
Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak fizičkog sukoba u kojem su učestvovali poznati domaći influenseri Lazar Amidžić, poznatiji kao Kengur, i Stefan Čolović, poznat pod nadimkom Princ Banjice. Nakon što je snimak tuče nasred Banjice… »
"Prozivao me je kod Bake Praseta u lajvu" Influenseri se potukli na Banjici, oglasio se Lazar nakon sukoba, evo šta kaže nakon…

"Prozivao me je kod Bake Praseta u lajvu" Influenseri se potukli na Banjici, oglasio se Lazar nakon sukoba, evo šta kaže nakon…

Kurir pre 15 sati
Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak fizičkog sukoba u kojem su učestvovali poznati domaći influenseri Lazar Amidžić, poznatiji kao Kengur, i Stefan Čolović, poznat pod nadimkom Princ od Banjice. Nakon što je snimak tuče nasred Banjice… »
"Bežiš preko hauba, ovo ti nije TikTok": Detalji brutalnog obračuna influensera usred belog dana (video)

"Bežiš preko hauba, ovo ti nije TikTok": Detalji brutalnog obračuna influensera usred belog dana (video)

Telegraf pre 14 sati
Dvojica influensera Lazar Amidžić poznatiji kao Kengur i Stefan Čolović poznatiji pod nadimkom Princ od Banjice potukli su se u Crnotravskoj ulicina Banjici, a na društvenim mrežama pojavio se snimak sukoba. Kako se vidi na snimku koji se pojavio na… »
Ludnica na Banjici! Poznati influenseri se potukli nasred ulice, snimak obilazi društvene mreže (video)

Ludnica na Banjici! Poznati influenseri se potukli nasred ulice, snimak obilazi društvene mreže (video)

Kurir pre 16 sati
Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak fizičkog sukoba u kojem su, prema navodima objave, učestvovali poznati Instagram influenseri Lazar Amidžić i Stefan Čolović. Prema prvim informacijama, incident se dogodio u Crnotravskoj ulici na… »
"Prozivao me kod Bake Praseta": Kengur se oglasio nakon sukoba sa pincom na Banjici: Kruži jezivi snimak

"Prozivao me kod Bake Praseta": Kengur se oglasio nakon sukoba sa pincom na Banjici: Kruži jezivi snimak

Telegraf pre 15 sati
Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak fizičkog sukoba u kojem su učestvovali poznati domaći influenseri Lazar Amidžić, poznatiji kao Kengur, i Stefan Čolović, poznat pod nadimkom Princ od Banjice. Nakon što je snimak tuče nasred Banjice… »
Poznati influenseri se potukli: Tuča se desila nasred ulice na Banjici

Poznati influenseri se potukli: Tuča se desila nasred ulice na Banjici

Blic pre 17 sati
Incident se dogodio u Crnotravskoj ulici u beogradskom naselju Banjica. Na snimku se vidi kako se influenseri tuku nasred ulice i time ugrožavaju sopstvenu bezbednost i saobraćaj. Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak tuče u kojoj su… »
Poznati influenseri se pobili nasred ulice: Razmenjivali udarce na Banjici, isplivao šok-snimak

Poznati influenseri se pobili nasred ulice: Razmenjivali udarce na Banjici, isplivao šok-snimak

Mondo pre 17 sati
Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak fizičkog sukoba u kojem su učestvovali poznati instagram influenseri Lazar Amidžić i Stefan Čolović. Incident se, prema prvim informacijama, dogodio u Crnotravskoj ulici na Banjici! Snimak obračuna… »
Sudarili se, pa se potukli: Pojavio se snimak, nastao opšti haos na sred puta (video)

Sudarili se, pa se potukli: Pojavio se snimak, nastao opšti haos na sred puta (video)

Večernje novosti pre 17 sati
VIDEO snimak incidenta koji se dogodio u mestu Rogoušići, na putu Sarajevo - Sokolac, pojavio se na društvenim mrežama i privukao veliku pažnju javnosti. Foto: S.M. Prema nezvaničnim informacijama, nakon saobraćajne nezgode došlo je do fizičkog sukoba u… »
Udes, pa masovna tuča! Isplivao video haosa kod Pala, region na nogama oko snimka

Udes, pa masovna tuča! Isplivao video haosa kod Pala, region na nogama oko snimka

Telegraf pre 17 sati
Video snimak incidenta koji se dogodio u mestu Rogoušići, na putu Sarajevo - Sokolac, pojavio se na društvenim mrežama i privukao veliku pažnju javnosti. Prema nezvaničnim informacijama, nakon saobraćajne nezgode došlo je do fizičkog sukoba u kojem je… »

Vesti dana »