Povezane vesti

Aleksandra Prijović SADA PROGOVORILA O SVEMU! OVO JE ISTINA O KOJOJ JE ĆUTALA!

Aleksandra Prijović SADA PROGOVORILA O SVEMU! OVO JE ISTINA O KOJOJ JE ĆUTALA!

Svet & Skandal pre 1 sat
„POSLE TURNEJE SAM ŽELELA DETE“ Aleksandra Prijović otvorila dušu o porodici, izgledu, novom albumu i kolegama: Sujeta sigurno postoji! Muzička zvezda Aleksandra Prijović održala je spektakularan nastup u Crnoj Gori, a pre izlaska na scenu otvoreno je… »
"Postoji sujeta na estradi": Aleksandra Prijović progovorila o kolegama i ljubomori, a evo šta kaže o porodici

"Postoji sujeta na estradi": Aleksandra Prijović progovorila o kolegama i ljubomori, a evo šta kaže o porodici

Mondo pre 4 sati
Aleksandra Prijović imala je nastup u Crnoj Gori, a pre izlaska na scenu govorila je pred prisutnim medijskim ekipama o porodici, deci i izgledu, novom albumu i kolegama. Za početak je istakla da radi manje nego ranije i da joj najteže pada dok je na… »
"Posle turneje sam želela dete" Aleksandra Prijović otvorila dušu: O porodici, izgledu, sitaciji na estradi i kolegama: Sujeta…

"Posle turneje sam želela dete" Aleksandra Prijović otvorila dušu: O porodici, izgledu, sitaciji na estradi i kolegama: Sujeta…

Kurir pre 5 sati
Aleksandra Prijović imala je nastup u Crnoj Gori, a pre izlaska na scenu govorila je pred prisutnim medijskim ekipama o porodici, deci i izgledu, novom albumu i kolegama. Za početak je istakla da radi manje nego ranije i da joj najteže pada dok je na… »
"Posle turneje sam želela dete": Aleksandra Prijović o ćerki i gubitku kilograma nakon porođaja

"Posle turneje sam želela dete": Aleksandra Prijović o ćerki i gubitku kilograma nakon porođaja

Nova pre 10 sati
Pevačica Aleksandra Prijović sinoć je održala nastup u najvećoj diskotici na Balkanu - budvanskom Top Hilu. Aleksandra je već neko vreme u Crnoj Gori sa suprugom Filipom i njihovom decom, Aleksandrom i Arijom. Pevačica se trudi da nadomesti vreme koje je… »
"Posle turneje sam želela dete" Aleksandra Prijović o ćerki Ariji i sinu Aleksandru, otkrila kako je brzo skinula kilograme…

"Posle turneje sam želela dete" Aleksandra Prijović o ćerki Ariji i sinu Aleksandru, otkrila kako je brzo skinula kilograme…

Blic pre 13 sati
Novi album je tek nedavno izašao, a pesme 'Kababa', 'Macho men', 'Gatara' i 'Olovo' su se izdvojile među publikom. Aleksandra se zahvalila kolegama koji su joj čestitali povratak i smatra da među kolegama na estradi ima podrške i zdrave konkurencije… »

Vesti dana »