Povezane vesti

Aneli otkrila u programu uživo! OVO JE NAJVEČA ASMINOVA TAJNA!

Aneli otkrila u programu uživo! OVO JE NAJVEČA ASMINOVA TAJNA!

Svet & Skandal pre 22 sata
DRAMA U EMISIJI „NAROD PITA“: Aneli pokazala fotografiju Asminovog navodnog sina, Durdžić burno reagovao i odmah zatražio DNK test! U najnovijem izdanju popularne emisije „Narod pita“, bivši rijaliti učesnici Aneli Ahmić i Asmin Durdžić ponovo su… »
NEĆU IMATI KONTAKT SA RODITELJIMA! Asmin besan posle sukoba sa Mevlidom i Mustafom UŽIVO! OBRKALI STE ME!

NEĆU IMATI KONTAKT SA RODITELJIMA! Asmin besan posle sukoba sa Mevlidom i Mustafom UŽIVO! OBRKALI STE ME!

Svet & Skandal pre 1 dan
Nakon dramatičnog suočavanja sa Aneli Ahmić u emisiji „Narod pita“, Asmin Durdžić javno se odrekao poteza svojih roditelja i postavio im brutalni ultimatum. Sudar bivših partnera Aneli Ahmić i Asmina Durdžića u emisiji „Narod pita“ doveo je atmosferu u… »
"Roditelji su me obrukali i osramotili" Asmin besan na Mustafu i Mevlidu zbog susreta sa Stanijom: Pojeo ih je rijaliti, ako…

"Roditelji su me obrukali i osramotili" Asmin besan na Mustafu i Mevlidu zbog susreta sa Stanijom: Pojeo ih je rijaliti, ako…

Kurir pre 1 dan
Aneli Ahmić i njen bivši partner Asmin Durdžić prvi put nakon završetka rijalitija javno su se suočili u emisiji "Narod pita", a studio je goreo od njihovih okršaja. Tokom emisije uživo se putem telefona uključio i njegov otac Mustafa Durdžić što ga je… »

Vesti dana »