Povezane vesti
"Vozač je bio bahat, opominjali su ga da uspori": Ispovest Nišlije čiji sin je povređen u nesreći kod Kotora
Mondo pre 13 sati
Jedna petočlana porodica iz Niša jedva je preživela letovanje u Crnoj Gori. Naime, otac, majka i troje dece zadobili su povrede u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se 12. jula dogodila na putu Kotor-Nikšić u mestu Lipci, kada je mini-bus sa 17 putnika iz… »
"Ej, majstore", bilo je poslednje što sam čuo pre udarca u stenu: Nišlija čiji je sin najteže povređen u nesreći opisao šta se…
Kurir pre 14 sati
Jedna petočlana porodica iz Niša jedva je preživela letovanje u Crnoj Gori! Naime, otac, majka i troje dece zadobili su povrede u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se 12. jula dogodila na putu Kotor-Nikšić u mestu Lipci, kada je mini-bus sa 17 putnika iz… »
"Glavom sam razbio šoferšajbnu da ga spasim, vozač je jurcao": Ispovest oca čiji je sin povređen u nesreći kod Kotora
Mondo pre 17 sati
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se 12. jula dogodila na magistralnom putu Kotor-Nikšić, u mestu Lipci, poginula je dvadesetjednogodišnja Nišlijka Jovana S., dok je 16 putnika zadobilo teže ili lakše povrede. Minibus sa državljanima Srbije vraćao se sa… »
"Moj sin je visio, glavom sam polomio šoferšajbnu da ga spasim": Ispovest Marjana, oca dečaka koji je teško povređen dok su se…
Blic pre 18 sati
Porodice povređenih prolaze kroz teške trenutke, sa brojnim fizičkim povredama, traumama i neizvesnostima oko oporavka najmlađih članova U nesreći je poginula dvadesetjednogodišnja Jovana S. iz Niša, dok je 16 putnika zadobilo povrede, među njima i teško… »
Ispovest oca dečaka povređenog u Crnoj Gori: Danila sam za dlaku izvukao, autobus je padao na njega, Jovanu sam pokušao, ali…
Nova pre 21 sat
"Mukotrpno sam skupljao taj novac da porodicu prvi put odvedem na more, mnogo smo se radovali, posebno deca. Ni slutili nismo kakav nas košmar čeka, umalo smo svi izgubili glave. Mog sina su sekunde delile od smrti, a danima se borio za život. Njega sam… »
Dečak povređen u saobraćajnoj nesreći kod Risna prevezen u Klinički centar Niš, skinut sa respiratora
Euronews pre 21 sat
Dečak povređen u saobraćajnoj nesreći kod Risna u Crnoj Gori, probudio se iz kome i prevezen je u Klinički centar Niš. Njegovo zdravstveno stanje se poboljšalo i skinut je sa respiratora. Zbog teškog zdravstvenog stanja od nesreće, Danilo se prethodnih… »
Dr Golubović direktno iz operacione sale otkrio kako je protekla prva noć dečaka koji je juče avionom Vlade Srbije iz Crne…
Blic pre 21 sat
Pomoćnik direktora UKC Niš, dr Mlađan Golubović, izjavio je da je dečak dobro i da ostaje dalje na lečenju u Nišu Polovina ostalih povređenih sugrađana je već otpuštena na kućno lečenje, a ostali su operisani i očekuje se njihov brz oporavak… »
Vesti dana »
Pronađena devojčica (12) koja je nestala u Beogradu. Oglasio se MUP: Vratila se sama kući
Blic pre 4 satijoš 12 povezanih
Vremenska prognoza za petak 24. jul 2026: Danas promenljivo oblačno sa kišom
Beta pre 6 satijoš 6 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Kremlj: Moskva otvorena za pregovore; Zelenski: Rusija će blokirati koridore za žito
RTV pre 27 minutajoš 1 povezana
Mađar: Istražujemo kredit od milijardu evra koji je Orbanova vlada odobrila Severnoj Makedoniji
Nova pre 6 satijoš 1 povezana
Hidrolog RHMZ-a upozorava: Nepovoljna hidrološka situacija na Dunavu, najniži vodostaj u poslednjih pola veka
Danas pre 6 satijoš 2 povezane