Povezane vesti
Filip Đukić posle finala „Elite 9“ završio u krevetu kod druge, evo šta se dešava između njega i Aneli: „Čuli smo se“…
Svet & Skandal pre 17 sati
Aneli Ahmić, bivša rijaltii učesnica, osvojila je drugo mesto u „Zadruzi 9 Eliti“. Nije krila da je razočarana što nije osvojila prvo mesto, a ono što joj je sada bitno je da Asmin Durdžić viđa njihovu ćerku Noru. – Asmin može uvek da dođe, ali sam… »
"Nikada se više nećemo videti": Aneli progovorila o odnosu sa Đukićem, pa priznala - "Ima posebno mesto..."
Telegraf pre 19 sati
Aneli Ahmić, drugoplasirana učesnica "Elite 9", otkrila je da se nije čula sa svojim dečkom iz rijalitija Filipom Đukićem, te da se nikada više neče videti. Ona je najpre otkrila ko je čuvao njenu ćerku Noru tokom njenog učešća u rijalitiju, a potom je… »
"Moje emocije su jake" Filip Đukić posle finala "Elite 9" završio u krevetu kod druge, a evo šta se sada dešava između njega i…
Blic pre 21 sat
Aneli je emotivno vezana za Filipa Đukića, ali je razočarana njegovim ponašanjem sa drugom učesnicom i misli da se više neće viđati. Odnosi sa sestrićem Neriom ostaju isti, ali Aneli trenutno nije psihički spremna za kontakte i oporavlja se od svega što… »
Vesti dana »
Novi udari SAD na Iran, u Bahreinu se oglasile sirene zbog iranskih napada
Serbian News Media pre 8 minutajoš 16 povezanih
Vraćaju se paklene vrućine, ali pre toga stiže veliki obrt; Ovo je detaljna prognoza RHMZ-a do kraja leta
Dnevnik pre 19 minutajoš 17 povezanih
Pronađena devojčica iz Beograda: Tokom noći bio aktiviran sistem "Pronađi me"
Radio 021 pre 1 satjoš 19 povezanih
Odluke o milijardama i popustima: Skupština Beograda danas o bezbednosnom sistemu, novogodišnjoj rasveti i olakšicama za Infostan
Nedeljnik pre 29 minutajoš 7 povezanih