Povezane vesti
Šapić: Skulptura Terazija koštala oko 100.000 evra, ali Grad nije dao ni dinar
Nova ekonomija pre 1 dan
Skulptura terazija postavljena na kružnom toku na Terazijama koštala je oko 100.000 evra, rekao je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić na konferenciji za medije. „Autor skulpture je Projektni biro grada Beograda koji ju je nacrtao i koji čine… »
Šapić o skulpturi na kružnom toku na Terazijama: "Mi u Gradu, na kraju krajeva, ja sam odlučio da se postavi, to je donacija…
Blic pre 1 dan
Skulptura na kružnom toku na Terazijama koštala je oko 100.000 evra, ali nije finansirana iz budžeta grada Skulptura je donacija kompanije DPC, koja ima javno-privatno partnerstvo sa Gradom Beogradom "Skulptura na kružnom toku na Terazijama koštala je… »
Šapić: Skulptura na Terazijama je donacija, Nenadić: Načelo ‘poklonu se u zube ne gleda’ nije uvek primenjivo u javnom sektoru…
Insajder pre 10 sati
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da skulptura postavljena na kružnom toku na Terazijama nije plaćena iz budžeta Grada Beograda, već je postavljena kao donacija kompanije DPC, u vrednosti od oko 100.000 evra. Foto: Ana Mihaljčić Šapić je… »
Šapić saopštio ko je autor skulpture na Terazijama, koliko je koštala i kako je plaćena
Nova pre 16 sati
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da je projekat skulpture vage na kružnom toku na Terazijama izradio Projektni biro Grada Beograda, a da je njenu izradu finansirala kompanija DPC donacijom u vrednosti od oko 100.000 evra. Šapić je… »
Šapić obelodanio ko je autor skulpture na Terazijama, koliko je koštala i ko ju je platio
N1 Info pre 17 sati
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da je projekat skulpture vage na kružnom toku na Terazijama izradio Projektni biro Grada Beograda, a da je njenu izradu finansirala kompanija DPC donacijom u vrednosti od oko 100.000 evra. Šapić je… »
Skulptura Terazija koštala oko 100.000 evra: "Grad nije dao ni dinar"
Radio 021 pre 18 sati
Skulptura terazija postavljena na kružnom toku na Terazijama koštala je oko 100.000 evra, rekao je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. "Autor skulpture je Projektni biro grada Beograda koji ju je nacrtao i… »
Šapić otkrio koliko košta skulptura na Terazijama: "Tražili smo šta da stavimo na kružni tok i rodila se ideja"
Mondo pre 18 sati
Skulptura na kružnom toku na Terazijama koštala je oko 100.000 evra, ali Grad Beograd nije ništa platio, to je bila donacija, rekao je Aleksandar Šapić, gradonačelnik Beograda, na današnjoj redovnoj pres konferenciji. Upitan o ceni "novog spomenika" na… »
Šapić otkrio koliko košta skulptura na kružnom toku na Terazijama: "Ja sam odlučio da se postavi, to je donacija"
Kurir pre 19 sati
Skulptura na kružnom toku na Terazijama koštala je oko 100.000 evra, ali Grad Beograd nije ništa platio, to je bila donacija, rekao je Aleksandar Šapić, gradonačelnik Beograda, na današnjoj redovnoj pres konferenciji. Upitan o ceni "novog spomenika" na… »
Skulptura vage na Terazijama poklon: Otkriveno ko je donator
B92 pre 19 sati
Skulptura vage postavljena na Terazijama vredna je 100.000 evra, a Grad Beograd za nju nije izdvojio novac. Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas na konferenciji za novinare da je skulptura na Terazijama donacija kompanije Di-Pi-Si (… »
Posle burnih reakcija, Šapić otkrio ko stoji iza misteriozne skulpture na Terazijama: „Grad nije dao ni evro“
Dnevnik pre 19 sati
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas na konferenciji za novinare da je skulptura na Terazijama donacija kompanije Di-Pi-Si u vrednosti od 100.000 evra. Na pitanje novinara koja je ideja skulpture i ko je njen autor, Šapić je odgovorio… »
Vesti dana »
Novi udari SAD na Iran, u Bahreinu se oglasile sirene zbog iranskih napada
Beta pre 9 minutajoš 16 povezanih
RHMZ: Danas promenljivo oblačno sa kišom, temperatura do 26 stepeni
Insajder pre 1 satjoš 17 povezanih
Pronađena devojčica iz Beograda za kojom je tokom noći bio otvoren sistem „Pronađi me“
Sputnik pre 3 minutajoš 19 povezanih
Skupština Beograda danas o uspostavljanju integrisanog bezbednosnog sistema
Beta pre 1 satjoš 7 povezanih