Povezane vesti
Banjalučko tužilaštvo zatražilo pritvor za državljanina Srbije, koji je u Kotor Varošu bacio bombu
Serbian News Media 23.07.2026
Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci je tražilo pritvor za državljanina Srbije M. A. iz Vranja (44) koji se tereti da je u dogooru sa dve osobe iz Sarajeva bacio bombu u dvorište B.M. u Kotor Varošu, nedaleko iz Banjaluke. U eksploziji bombe koju je… »
Banjalučko tužilaštvo zatražilo pritvor za državljanina Srbije, u Kotor Varošu bacio bombu
N1 Info 23.07.2026
Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci je tražilo pritvor za državljanina Srbije M. A. iz Vranja (44) koji se tereti da je u dogooru sa dve osobe iz Sarajeva bacio bombu u dvorište B.M. u Kotor Varošu, nedaleko iz Banjaluke. U eksploziji bombe koju je… »
Vesti dana »
Prajd u Beogradu: Završena šetnja, organizovani i muzički program u parku Manjež
Euronews pre 11 minutajoš 37 povezanih
"Imam novu kosu, oči, grudi i nos" Rijaliti učesnica došla u Šimanovce bukvalno neprepoznatljiva: Samo joj je glas isti (video)
Blic pre 46 minutajoš 21 povezana
Kraj emitovanja emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem na televiziji Nova S
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih
Zelenski se oglasio posle Putinove odluke: "Nećemo udarati na Moskvu do ponedeljka"
Telegraf pre 4 satijoš 27 povezanih
Severina sa protesta u Zagrebu: "Kad su mi korupcijom uzeli dete, deo mene je umro i pretvorio se u vampira koji im pije krv"
Nova pre 6 satijoš 30 povezanih