Povezane vesti
Ministar Memić za RSE: Organizatori se nisu ni javili, preispitaću finansiranje, jedini sam javno reagovao
RTV Novi Pazar pre 22 dana
“Niko me do sada apsolutno nije kontaktirao niti imam povratnu informaciju da li je nadležno tužilaštvo reagovalo”, kaže za Radio Slobodna Evropa (RSE) ministar turizma i omladine Srbije Husein Memić, nekoliko dana nakon nacionalističkih incidenata i… »
Ministar Memić: Niko iz Vlade Srbije nije me kontaktirao nakon incidenata na 'Drinskoj regati'
Slobodna Evropa pre 21 dana
"Niko me do sada apsolutno nije kontaktirao niti imam povratnu informaciju da li je nadležno tužilaštvo reagovalo", kaže za Radio Slobodna Evropa (RSE) ministar turizma i omladine Srbije Husein Memić, nekoliko dana nakon nacionalističkih incidenata i… »
Vesti dana »
Da se smrzneš! U ova 2 grada temperatura jutros opala na 5 i 9 stepeni: Danas do 33, od nedelje ponovo 35°C
Telegraf pre 8 minutajoš 15 povezanih
Američki istražitelji o incidentu na letu Rajanera kada je putnik iz Srbije umalo ispao kroz prozor
Vreme pre 13 minutajoš 9 povezanih
(Video) Grad na hrvatskom primorju u plamenu! Odzvanjaju eksplozije, ima povređenih: Deo građana i turista evakuisan, vatra je na 50 metara od centra
Blic pre 33 minutajoš 10 povezanih
Hitna pomoć: Prošle noći četiri osobe lakše povređene u tri udesa u Beogradu
Insajder pre 33 minutajoš 8 povezanih
Raiffeisen banka osvojila šest priznanja Global Finance za digitalno bankarstvo u Srbiji
Danas pre 14 minutajoš 5 povezanih