Povezane vesti
Ministar Memić za RSE: Organizatori se nisu ni javili, preispitaću finansiranje, jedini sam javno reagovao
RTV Novi Pazar pre 1 dan
“Niko me do sada apsolutno nije kontaktirao niti imam povratnu informaciju da li je nadležno tužilaštvo reagovalo”, kaže za Radio Slobodna Evropa (RSE) ministar turizma i omladine Srbije Husein Memić, nekoliko dana nakon nacionalističkih incidenata i… »
Ministar Memić: Niko iz Vlade Srbije nije me kontaktirao nakon incidenata na 'Drinskoj regati'
Slobodna Evropa pre 1 dan
"Niko me do sada apsolutno nije kontaktirao niti imam povratnu informaciju da li je nadležno tužilaštvo reagovalo", kaže za Radio Slobodna Evropa (RSE) ministar turizma i omladine Srbije Husein Memić, nekoliko dana nakon nacionalističkih incidenata i… »
Vesti dana »
Najveće prosečne plate na jugu u Nišu, Pirotu i Kuršumliji, ali i dalje su manje od republičkog proseka
Južne vesti pre 32 minutajoš 31 povezana
Vlast želi da održi sednicu o nepoverenju Vladi kako bi do raspisivanja izbora imala sve karte u rukama
Ozon press pre 27 minutajoš 18 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: Dizel i benzin poskupeli za dva dinara
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 41 povezana
Javna preduzeća na tapetu: Gradski odbornici o Apoteci Beograd, Parking servisu i fantomskom preduzeću Sava Centar
Danas pre 12 minutajoš 52 povezane
Sednica skupštine, jedina tačka – nepoverenje Vladi Srbije
Južne vesti pre 46 minutajoš 25 povezanih