Povezane vesti
Pojeftinili polovni automobili: "Najtraženija kola stara 10 do 15 godina, dizel najprodavaniji"
Newsmax Balkans 23.07.2026
Višegodišnji rast cena polovnih automobila konačno je zaustavljen, a prva polovina godine donela je i blago pojeftinjenje, iako su automobili i dalje skuplji nego lane, ocenjuju stručnjaci. Kupci u Srbiji ostaju verni dizel-motorima, nemačkim modelima i… »
Polovnjaci više ne poskupljuju, dizelaši i „nemci“ i dalje prvi izbor kupaca u Srbiji
Dnevnik 23.07.2026
Višegodišnji rast cena polovnih automobila konačno je zaustavljen, a prva polovina godine donela je čak i blago pojeftinjenje u odnosu na početak godine. Ipak, automobili su i dalje skuplji nego lane. Kupci u Srbiji ostaju verni proverenoj kombinaciji –… »
Pojeftinili polovni automobili, šta treba znati pre kupovine
RTS 23.07.2026
Višegodišnji rast cena polovnih automobila konačno je zaustavljen, a prva polovina godine donela je čak i blago pojeftinjenje u odnosu na početak godine. Ipak, automobili su i dalje skuplji nego lane. Kupci u Srbiji ostaju verni proverenoj kombinaciji –… »
Vesti dana »
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred ( video)
Politika pre 36 minutajoš 9 povezanih
RIK doneo rešenje o povlačenju liste Aleksića, Parandilovića i Ćute za izbore 25. oktobra
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
Ana Brnabić u N1 debati bez odgovora o rejtingu SNS, rekla da je došla na Vučićevo insistiranje, Nikolić poručila – „kulturna Srbija tek dolazi“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Vremenska prognoza za petak, 25. septembar: Oblačno, kišovito i hladno, do 18 stepeni
Nova pre 1 satjoš 1 povezana