Povezane vesti

Dragana nedavno prekinula nastup, jedva stajala na nogama: Sada se dogodio preokret "Jako mi je loše..."

Dragana nedavno prekinula nastup, jedva stajala na nogama: Sada se dogodio preokret "Jako mi je loše..."

Telegraf pre 18 sati
Dragana Mirković nedavno je prekinula nastup u Hrvatskoj zbog iznenadnog pogoršanja zdravstvenog stanja. Snimak njenog obraćanja publici obišao je društvene mreže. Iako je tada ostavila publiku u panici, sada se dogodio preokret situacije. - Ja nažalost… »
„Neću moći da nastavim“ Dragana Mirković prekinula nastup zbog lošeg zdravlja, sada stižu ipak ohrabrujuće vesti

„Neću moći da nastavim“ Dragana Mirković prekinula nastup zbog lošeg zdravlja, sada stižu ipak ohrabrujuće vesti

Dnevnik pre 21 sat
Poznata pevačica Dragana Mirković nedavno je prekinula nastup u Hrvatskoj zbog iznenadnog pogoršanja zdravstvenog stanja. Videi njenog emotivnog obraćanja publici preplavili su društvene mreže, ostavljajući obožavaoce u panici, dok se sad dogodio… »
Jedva stajala na nogama: Preokret kod Dragane Mirković! Evo kako je pevačica nakon što je prekinula koncert, pa se…

Jedva stajala na nogama: Preokret kod Dragane Mirković! Evo kako je pevačica nakon što je prekinula koncert, pa se…

Blic pre 22 sata
Pevačica nije mogla da stoji i bila je oslonjena na stolicu dok se obraćala publici. Njen povratak na scenu bio je planiran za avgust. Poznata pevačica Dragana Mirković nedavno je prekinula nastup u Hrvatskoj zbog iznenadnog pogoršanja zdravstvenog… »

Vesti dana »