Povezane vesti

"Oženi me, a na svadbi da nam peva Dara": Ninu Badrić mlađi kolega oborio s nogu, oduševljeno mu se obratila

"Oženi me, a na svadbi da nam peva Dara": Ninu Badrić mlađi kolega oborio s nogu, oduševljeno mu se obratila

Mondo pre 15 sati
Nina Badrić (54) se provodila u Londonu na koncertu Bruna Marsa, a ono što je napisala na Instagramu podelilo je lavinu komentara. Američki pevač Bruno Mars (40) oborio ju je s nogu, a utisaka je bilo na pretek. "Dobar dan svima,osim onima koji sinoć… »
"Oženi me": Nina Badrić bila na koncertu svetske zvezde, oduševljeno mu poručila jedno

"Oženi me": Nina Badrić bila na koncertu svetske zvezde, oduševljeno mu poručila jedno

Telegraf pre 17 sati
Nina Badrić otputovala je u London kako bi prisustvovala koncertu svog omiljenog pevača Bruna Marsa. Pevačica se noć nakon spektakla oglasila na Instagramu i nije krila sreću i oduševljenje nakon što ga je slušala uživo. - Dobar dan svima, osim onima… »
"Oženi me!" Ninu Badrić mlađi kolega oborio s nogu: "Kažu da ako ovo ponovim dovoljno puta da će me svemir čuti", oglasila se…

"Oženi me!" Ninu Badrić mlađi kolega oborio s nogu: "Kažu da ako ovo ponovim dovoljno puta da će me svemir čuti", oglasila se…

Blic pre 17 sati
Prisustvovala je koncertu svog omiljenog pevača. Naglasila je da je prvi put kupila karte za fan pit. Poznata hrvatska pevačica Nina Badrić (54) oglasila se iz inostranstva, te otkrila zbog čega je tamo, a nije krila uzbuđenje! Ona se provodila u… »

Vesti dana »