Povezane vesti

Sivo je u Humskoj, pred Partizanom je dug put

Sivo je u Humskoj, pred Partizanom je dug put

Sport klub pre 39 minuta
Najvažnija je bila pobeda, i to ubedljiva (4:0) protiv skromne ekipe UNA Štrasen. Partizan je položio prvi evropski kolokvijum prelaznom ocenom, dok bi ispit trebalo da ima u plej-of rundi kvalifikacija za Ligu konferencije. Do tada ima vremena, treba… »
Pogledajte iz drugog ugla kako je izgledao povratak Saše Ilića u Humsku posle sedam godina

Pogledajte iz drugog ugla kako je izgledao povratak Saše Ilića u Humsku posle sedam godina

Telegraf pre 1 sat
Divno veče u Humskoj ulici za fudbalere Partizana! Crno-beli su evropsku sezonu započeli pobedom protiv luksemburškog kluba UNA Štrasen 4:0 i napravili ključni korak ka prolasku u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencije. Erik Kojzek je načeo mrežu… »
Partizan čeka rasplet u Kazahstanu

Partizan čeka rasplet u Kazahstanu

Sputnik pre 2 sata
Potencijalni rivali Partizana, Panevežis i Tobol, remizirali su rezultatom 1:1 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Sejdina Kejta je doveo domaće u vođstvo u 45. minutu. Ašhat Tagibergen je u 60. minutu mogao da izjednači… »
Sused nakon najveće gluposti u istoriji izgubio u Evropi, fudbaleru Veleža se svi smeju

Sused nakon najveće gluposti u istoriji izgubio u Evropi, fudbaleru Veleža se svi smeju

Telegraf pre 2 sata
Fudbaleri Veleža poraženi su od Dunajske Strede rezultatom 1:0 u četvrtak drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije, a utakmicu je obeležila nesvakidašnja situacija zbog koje je dosuđen penal za domaći tim. Igrao se 59. minut kada je viđena scena… »
Pobeda Partizanove publike na prvom evropskom meču: Poseta premašila sva očekivanja!

Pobeda Partizanove publike na prvom evropskom meču: Poseta premašila sva očekivanja!

Telegraf pre 2 sata
Zaličilo je u trenutku, usled negativnog rezultata meča sa Zemunom, da će Partizanova publika ostati ravnodušna na prvi evropski meč crno-belih, odnosno na povratak Saše Ilića u klub posle sedam godina, ovoga puta u ulozi trenera. Zapravo, osećaj je… »
„Crno-beli" u Luksemburg na izlet

„Crno-beli" u Luksemburg na izlet

Politika pre 4 sati
Prva utakmica drugog kola: Partizan – UNA 4:0 (2:0). – Goste načeo Kojzek, potom Zubairu dvostruki strelac, a konačan rezultat postavio Ugrešić. – „Crno-beli” od 50. minuta s igračem više. – Revanš u Luksemburgu 30. jula. Luksemburški predstavnik u Ligi… »
Oduševio je grobare, ali i oni njega: Kojzek nije skrivao zadovoljstvo nakon ubedljive pobede!

Oduševio je grobare, ali i oni njega: Kojzek nije skrivao zadovoljstvo nakon ubedljive pobede!

Hot sport pre 5 sati
Partizan je na impresivan način započeo evropsku sezonu! Crno-beli su u Humskoj savladali Unu Štrasen rezultatom 4:0 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije i napravili ogroman korak ka plasmanu u narednu rundu takmičenja. Jedan od… »
Sve o putu Partizana ka Ligi konferencija! Crno-beli zablistali, ali čeka ih ozbiljan posao: Hetafe, Benfika, Hajduk iz…

Sve o putu Partizana ka Ligi konferencija! Crno-beli zablistali, ali čeka ih ozbiljan posao: Hetafe, Benfika, Hajduk iz…

Kurir pre 5 sati
Partizan je ostavio fenomenalan utisak na startu evropskih kvalifikacija. Ubedljivom pobedom nad Una Štrasenom iz Luksemburga (4:0) u Humskoj, crno-beli su praktično već u prvom meču završili posao. Pred revanš narednog četvrtka, crno-beli već mogu… »
Ilić: Nema potrebe da se lažemo...

Ilić: Nema potrebe da se lažemo...

Sputnik pre 5 sati
Saša Ilić, trener Partizana, zahvalio se navijačima na podršci posle ubedljive pobede nad ekipom Una Štrasen rezultatom 4:0. Ilić je istakao da su njegovi igrači mladi i da će im u svakom meču trebati takva podrška sa tribina. „Lepa pobeda za nas… »
Junak Partizana: Zubairu poslao jasnu poruku posle briljantne partije protiv Une Štrasen!

Junak Partizana: Zubairu poslao jasnu poruku posle briljantne partije protiv Une Štrasen!

Hot sport pre 6 sati
Partizan je napravio veliki korak ka plasmanu u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencije, pošto je na stadionu u Humskoj deklasirao luksemburšku Unu Štrasen rezultatom 4:0. Crno-beli su od prvog do poslednjeg minuta kontrolisali dešavanja na terenu… »
(VIDEO) Jug vs zapad: „Napred, napred Partizan“ – „Vučiću ……“

(VIDEO) Jug vs zapad: „Napred, napred Partizan“ – „Vučiću ……“

Sport klub pre 6 sati
Partizan je u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije ubedljivo savladao luksemburški tim Una Štrasen 4:0. I dok su crno – beli rutinski odrađivali posao na terenu, na tribinama su imali veliku podršku navijača. Zapad i jug su bili… »
S kim Partizan može u plej-ofu Lige konferencija? Mora u Evropu, a tu su Benfika, Hajduk, Hetafe...

S kim Partizan može u plej-ofu Lige konferencija? Mora u Evropu, a tu su Benfika, Hajduk, Hetafe...

Mondo pre 6 sati
FK Partizan je ostavio odličan utisak na startu evropskih kvalifikacija pobedivši Una Štrasen iz Luksemburga. U Humskoj je bilo 4:0 i pred revanš u gostima idućeg četvrtka Partizan polako već može da razmišlja o narednim protivnicima u Ligi Konferencija… »
"Te priče su uticale na njega!" Saša Ilić otvorio dušu zbog Ognjena Ugrešića: Znam šta se piše... Verovatno nema potpun mir u…

"Te priče su uticale na njega!" Saša Ilić otvorio dušu zbog Ognjena Ugrešića: Znam šta se piše... Verovatno nema potpun mir u…

Kurir pre 6 sati
Fudbaleri Partizana uspešno su otvorili novu evropsku sezonu, pošto su na domaćem terenu savladali luksemburšku Unu Štrasen rezultatom 4:0 (2:0). Uprkos ubedljivom trijumfu, šef stručnog štaba Saša Ilić nije bio u potpunosti zadovoljan prikazanim. Ilić… »
Partizan na skeneru B92.sport: Zubairu svetlucao kao pre povrede - tribina uzima Seka na zub

Partizan na skeneru B92.sport: Zubairu svetlucao kao pre povrede - tribina uzima Seka na zub

B92 pre 6 sati
Partizan je rutinski savladao Unu Štrasen na evropskoj premijeri i napravio džinovski korak ka trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencije. Izabranici Saše Ilića su pobedili luksemburškog predstavnika sa 4:0 i revanš će biti samo formalnost za Parni… »
Kojzek: Super sam se osećao, mislim da možemo više od ovog

Kojzek: Super sam se osećao, mislim da možemo više od ovog

Sport klub pre 7 sati
Prvenac za Erika Kojzeka u dresu Partizana. Mladi slovenački špic prvi se upisao u listu strelaca protiv UNE Štrasen, pošto je već u četvrtom minutu nakon asistencije Ibrahima Zubairua zatresao mrežu rivala. Bio je veoma raspoložen u razgovoru sa… »
Zubairu: Vratio sam se, povreda me je psihički pogodila

Zubairu: Vratio sam se, povreda me je psihički pogodila

Sport klub pre 7 sati
Kakva utakmica za Ibrahima Zubairua. Dva gola i asistencija na kontu krilnog igrača iz Gane i zasluženo je poneo epitet junaka ubedljivg trijumfa Partizana protiv UNA Štrasen rezultatom 4:0 u prvoj utakmici druge runde kvalifikacija za Ligu konferencije… »
Saša Ilić: „Treba nam vremena da Partizan bude onakav kakav želim“

Saša Ilić: „Treba nam vremena da Partizan bude onakav kakav želim“

Danas pre 15 sati
Fudbaleri Partizana su praktično izborili plasman u treću rundu kvalifikacija za Ligu šampiona. Crno-beli su u prvom duelu pobedili Una Štrasen sa 4:0 i čeka ih samo rutinski revanš u Luksemburgu. Naravno razlog za zadovoljstvo posle dulea je imao trener… »
Bez pobednika u meču potencijalnih rivala Partizana

Bez pobednika u meču potencijalnih rivala Partizana

Danas pre 18 sati
Fudbaleri Panevežisa i Tobola odigrali su nerešeno (1:1) u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije. Litvanski tim Panevežiis je pokazao više u prvom poluvremenu i za to bili nagrađena na samom kraju prvog dela igre kada je Keita je… »

Vesti dana »