Povezane vesti

Igor Jurić o pokretanju sistema „Pronađi me“: Policija ima obavezu da štiti i život i privatnost deteta

Igor Jurić o pokretanju sistema „Pronađi me“: Policija ima obavezu da štiti i život i privatnost deteta

Danas pre 7 sati
Povodom pokretanja sistema „Pronađi me“ za dvanaestogodišnjom devojčicom iz Beograda Igor Jurić iz Centra za nestalu i zlostavljanu decu rekao je za RTS da je sistem pokazao svoju svrsishodnost, ali da postoji prostor za njegovo unapređenje. Uvek se… »
Jurić se oglasio o devojčici (12) koja je pronađena u Beogradu. Evo kako se aktivira sistem "Pronađi me": Prva 3 sata su…

Jurić se oglasio o devojčici (12) koja je pronađena u Beogradu. Evo kako se aktivira sistem "Pronađi me": Prva 3 sata su…

Blic pre 7 sati
Jurić upozorava na važnost dobrih odnosa u porodici i otvorene komunikacije sa decom, MUP je saopštio da se devojčica sama vratila kući, a sistem "Pronađi me" je zatvoren Igor Jurić iz Centra za nestalu i zlostavljanu decu povodom pokretanja sistema… »
Jurić: Sistem "Pronađi me" pokazao svrsishodnost, a i policija radi svoj posao

NIN pre 7 sati
Igor Jurić iz Centra za nestalu i zlostavljanu decu povodom pokretanja sistema "Pronađi me" za dvanaestogodišnjom devojčicom iz Beograda rekao je da je sistem pokazao svoju svrsishodnost, ali da postoji prostor za njegovo unapređenje, a ukazao je i da… »

Euronews pre 8 sati
Igor Jurić iz Centra za nestalu i zlostavljanu decu povodom pokretanja sistema "Pronađi me" za dvanaestogodišnjom devojčicom iz Beograda rekao je da je sistem pokazao svoju svrsishodnost, ali da postoji prostor za njegovo unapređenje, a ukazao je i da… »
Jurić o pokretanju sistema "Pronađi me" za devojčicom iz Beograda: Policija ima obavezu da štiti i život i privatnost deteta…

Jurić o pokretanju sistema "Pronađi me" za devojčicom iz Beograda: Policija ima obavezu da štiti i život i privatnost deteta…

N1 Info pre 9 sati
Povodom pokretanja sistema "Pronađi me" za dvanaestogodišnjom devojčicom iz Beograda Igor Jurić iz Centra za nestalu i zlostavljanu decu rekao je za RTS da je sistem pokazao svoju svrsishodnost, ali da postoji prostor za njegovo unapređenje. Uvek se… »
„Pronađi me“: Šta je pokazalo šest aktivacija sistema

„Pronađi me“: Šta je pokazalo šest aktivacija sistema

Vreme pre 8 sati
Sistem „Pronađi me“ do sada je aktiviran šest puta, a u pet slučajeva nestala deca su pronađena, glavna kritika spora distribucija SMS obaveštenja. Dvanaestogodišnja devojčica iz Beograda pronađena je nekoliko sati nakon što je za njom aktiviran sistem… »

Nova pre 9 sati
Povodom pokretanja sistema "Pronađi me" za dvanaestogodišnjom devojčicom iz Beograda Igor Jurić iz Centra za nestalu i zlostavljanu decu rekao je za RTS da je sistem pokazao svoju svrsishodnost, ali da postoji prostor za njegovo unapređenje. Uvek se… »
Oglasio se Igor Jurić o nestanku devojčice (12) u Beogradu: Ovo su detalji

Oglasio se Igor Jurić o nestanku devojčice (12) u Beogradu: Ovo su detalji

Telegraf pre 8 sati
Prečesto pokretanje sistema ugrožava privatnost deteta. Povodom pokretanja sistema "Pronađi me" za dvanaestogodišnjom devojčicom iz Beograda Igor Jurić iz Centra za nestalu i zlostavljanu decu rekao je za RTS da je sistem pokazao svoju svrsishodnost, ali… »
Igor Jurić za RTS o pokretanju sistema "Pronađi me": Policija ima obavezu da štiti i život i privatnost deteta

Igor Jurić za RTS o pokretanju sistema "Pronađi me": Policija ima obavezu da štiti i život i privatnost deteta

RTS pre 9 sati
Igor Jurić se oglasio posle pronalaska devojčice u Beogradu: Šesti put pokrenut sistem "Pronađi me"

Igor Jurić se oglasio posle pronalaska devojčice u Beogradu: Šesti put pokrenut sistem "Pronađi me"

Mondo pre 10 sati
Igor Jurić iz Centra za nestalu i zlostavljanu decu rekao je za RTS povodom pokretanja sistema "Pronađi me" za dvanaestogodišnjom devojčicom iz Beograda da je sistem pokazao svoju svrsishodnost, ali da postoji prostor za njegovo unapređenje. Uvek se… »

Vesti dana »