Povezane vesti

"Taki ima njen intimni snimak" Isplivale šok tvrdnje, starleta zaprepastila: "Uradio je to krišom, da Maja ne vidi"

"Taki ima njen intimni snimak" Isplivale šok tvrdnje, starleta zaprepastila: "Uradio je to krišom, da Maja ne vidi"

Blic pre 29 dana
Tvrdila je da je Maja počela da je ogovara kada je Slađa postala konkurencija po popularnosti. Naglasila je da se nije upuštala u odnose radi koristi ili slave, što jasno razlikuje sebe od nekih drugih učesnica. Rijaliti učesnica i starleta Slađa Lazić… »
"Najmanje sam zarađivala od svih starleta" Slađa Poršelina otkrila kako je došla do istog ranga kao Maja, a evo čiji intimni…

"Najmanje sam zarađivala od svih starleta" Slađa Poršelina otkrila kako je došla do istog ranga kao Maja, a evo čiji intimni…

Kurir pre 29 dana
Slađa Poršelina otvorila je dušu i progovorila o svemu.Poršelina je bez ikakve zadrške i filtera progovorila je o najmračnijim tajnama rijalitija, svom neverovatnom životnom putu i šokantnim detaljima o kojima je do sada ćutala, a njene izjave su sve… »
„Krišom mi je pokazivao snimke, da Maja ne vidi“: Poršelina o odnosu sa Takijem, evo šta joj je radio

„Krišom mi je pokazivao snimke, da Maja ne vidi“: Poršelina o odnosu sa Takijem, evo šta joj je radio

Telegraf pre 29 dana
Starleta Slađa Lazić Poršelina progovorila je bez zadrške govorila o sukobu sa Majom Marinković, ali i odnosu sa njenim ocem Takijem i video snimcima koje joj je pokazivao. Poršelina je bez ikakve zadrške progovorila o najmračnijim tajnama rijalitija… »

Vesti dana »