Povezane vesti

IMAM SVE DOKAZE! Asmin sprema da otkrije: ZNAM KO TRUJE MOJE RODITELJE, SVE SAM SAZNAO!

IMAM SVE DOKAZE! Asmin sprema da otkrije: ZNAM KO TRUJE MOJE RODITELJE, SVE SAM SAZNAO!

Svet & Skandal pre 17 sati
Nakon završetka devete sezone rijalitija „Elita“, porodične strasti se ne smiruju. Asmin Durdžić javno je izrazio ogromno razočaranje i bes prema svojim roditeljima, tvrdeći da su stali na stranu njegovih bivših partnerki umesto da pruže podršku njemu i… »
"Ne želim da bude u mojoj blizini nikada" Mevlida i Mustafa o Maji, emotivnom susretu sa Aneli: Nije imala snage...

"Ne želim da bude u mojoj blizini nikada" Mevlida i Mustafa o Maji, emotivnom susretu sa Aneli: Nije imala snage...

Kurir pre 19 sati
Mustafa i Mevlida Durdžić, roditelji Asmina Durdžića su u otvorenom razgovoru za medije govorili o odnosu sa sinom nakon završetka “Elite 9”, susretu i razgovoru sa Stanijom Dobrojević i Aneli Ahmić, ali i o devojci Maji Marinković kod koje Asmin boravi… »
"Za 4 sata ću saznati ko moje roditelje truje" Asmin Durdžić kipti od besa: Niko se ne pita kako se ja osećam!

"Za 4 sata ću saznati ko moje roditelje truje" Asmin Durdžić kipti od besa: Niko se ne pita kako se ja osećam!

Kurir pre 24 sata
Asmin Durdžić nakon izlaska iz rijalitija, razočaran je u to što njegovi roditelji nakon svega ipak podržavaju samo njegovu bivšu partnerku Staniju Dobrojević, dok o njegovoj novoj partnerki Maji Marinković nemaju lepe reči. Asmin se veče nakon žurke… »
"Saznaću ko ih truje" Asmin Durdžić kipti od besa nakon što su ga roditelji blokirali: "Svi koji su me gazili od njih su…

"Saznaću ko ih truje" Asmin Durdžić kipti od besa nakon što su ga roditelji blokirali: "Svi koji su me gazili od njih su…

Blic pre 24 sata
Asmin je najavio da će izneti sve informacije o manipulacijama njegovih roditelja. Mustafa i Mevlida su priznali da su blokirali sina zbog njegovog ponašanja i komunikacije tokom emisije 'Narod pita'. Asmin Durdžić rešio je da se oglasi nakon što su… »
„BLOKIRALI SMO SINA ASMINA“ Mustafa i Mevlida prvi put posle Zadruge otkrili “Maja je greška”

„BLOKIRALI SMO SINA ASMINA“ Mustafa i Mevlida prvi put posle Zadruge otkrili “Maja je greška”

Svet & Skandal pre 1 dan
Mustafa i Mevlida Durdžić, roditelji Asmina Durdžića su u otvorenom razgovoru za “Blic” govorili o odnosu sa sinom nakon završetka “Elite 9”, susretu i razgovoru sa Stanijom Dobrojević i Aneli Ahmić, ali i o devojci Maji Marinković kod koje Asmin boravi… »

Vesti dana »