Povezane vesti
Meridianbet uz UFC Fight Night: Decenija verovanja u srpski MMA krunisana spektaklom
Večernje novosti 24.07.2026
Meridianbet podržava UFC spektakl koji stiže u Beograd! Dolazak najveće svetske borilačke promocije u glavni grad Srbije 1. avgusta stavio je domaći sport u sam centar globalne pažnje. Kao vodeći regionalni brend, Meridianbet je potvrdio ulogu zvaničnog… »
Meridianbet uz UFC Fight Night: Decenija verovanja u srpski MMA krunisana spektaklom
Blic 24.07.2026
Meridianbet podržava UFC spektakl koji stiže u Beograd! Dolazak jedne od najvećih svetskih borilačkih promocija u glavni grad Srbije 1. avgusta stavio je domaći sport u centar globalne pažnje. Meridianbet je potvrdio ulogu zvaničnog sponzora ovog… »
Telegraf 24.07.2026
Meridianbet podržava UFC spektakl koji stiže u Beograd! Dolazak najveće svetske borilačke promocije u glavni grad Srbije 1. avgusta stavio je domaći sport u sam centar globalne pažnje. Kao vodeći regionalni brend, Meridianbet je potvrdio ulogu zvaničnog… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Zahlađenje, kiša i razvedravanje
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 40 povezanih
“Čuvari Ustava” krenuli iz Subotice ka Somboru, vojvođanska tura sutra stiže u Novi Sad, poznato gde i u koliko sati
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 12 povezanih