Povezane vesti
"Ne podnosi me, zove voditelje kad ja gostujem" Zorica Marković brutalno o Snežani Đurišić, pa progovorila o ulasku u "Elitu…
Blic pre 19 sati
Naglasila je da ima odličan odnos sa Željkom i Milicom Mitrović i da je honorar nikada nije bio prepreka za saradnju. Zorica je potvrdila da su pregovori oko njenog ulaska u novu sezonu rijalitija 'Elita' uvek mogući i da poštuje rukovodstvo Pinka… »
"Ona mene ne podnosi, zove voditelje kad ja gostujem" Zorica Marković o Snežani Đurišić! Progovorila o Maloj Cani i Andriji, a…
Kurir pre 1 dan
Zorica Marković sa ekipom Kurira, osim što je razgovarala o Eliti 9 i njenim učesnicima kao i pobednici, dotakla se i sukoba sa Snežanom Đurišić, situaciji Andrija Bajić i Mala Cana, o tome da li postoje šanse da je vidimo u novoj sezoni rijalitija… »
Vesti dana »
Spremite se za preokret: Detaljna vremenska prognoza za narednih 10 dana
Euronews pre 2 satajoš 18 povezanih
Više od 200.000 ljudi evakuisano u Francuskoj i Španiji dok besne požari
BBC News pre 1 satjoš 15 povezanih
Važna vest za sve vozače: Vlada produžila niže akcize na gorivo, evo do kada važi olakšica
Kurir pre 37 minutajoš 11 povezanih
Bjelogrlić: Nema više kukanja, ovaj sistem mora da se menja ako želimo da preživimo
Beta pre 12 minutajoš 6 povezanih
Pakleni vikend pred vozačima: Hitno se oglasio AMSS: Evo na kojim graničnim prelazima se očekuje se totalni haos
Blic pre 2 satajoš 8 povezanih