Povezane vesti

"Ne podnosi me, zove voditelje kad ja gostujem" Zorica Marković brutalno o Snežani Đurišić, pa progovorila o ulasku u "Elitu…

"Ne podnosi me, zove voditelje kad ja gostujem" Zorica Marković brutalno o Snežani Đurišić, pa progovorila o ulasku u "Elitu…

Blic pre 19 sati
Naglasila je da ima odličan odnos sa Željkom i Milicom Mitrović i da je honorar nikada nije bio prepreka za saradnju. Zorica je potvrdila da su pregovori oko njenog ulaska u novu sezonu rijalitija 'Elita' uvek mogući i da poštuje rukovodstvo Pinka… »
"Ona mene ne podnosi, zove voditelje kad ja gostujem" Zorica Marković o Snežani Đurišić! Progovorila o Maloj Cani i Andriji, a…

"Ona mene ne podnosi, zove voditelje kad ja gostujem" Zorica Marković o Snežani Đurišić! Progovorila o Maloj Cani i Andriji, a…

Kurir pre 1 dan
Zorica Marković sa ekipom Kurira, osim što je razgovarala o Eliti 9 i njenim učesnicima kao i pobednici, dotakla se i sukoba sa Snežanom Đurišić, situaciji Andrija Bajić i Mala Cana, o tome da li postoje šanse da je vidimo u novoj sezoni rijalitija… »

Vesti dana »