Povezane vesti

Mnogi će reći da je ovaj čovek lud! Odbio 10 miliona evra i stan zarad Olimpijakosa - Montero dobio brutalnu ponudu, ali je…

Mnogi će reći da je ovaj čovek lud! Odbio 10 miliona evra i stan zarad Olimpijakosa - Montero dobio brutalnu ponudu, ali je…

Kurir pre 11 sati
Dominikanski košarkaš Žan Montero zamenio je ovog leta opremu Valensije dresom evropskog prvaka Olimpijakosa. Njegov dolazak ozvaničen je pre nekoliko sedmica i to na konferenciji za štampu na kojoj su braća Panajotis i Jorgos Angelopulos predstavili… »
"Nudili su mi 10 miliona, stan i blanko ček": Zvezda Evrolige otkrila sve detalje

"Nudili su mi 10 miliona, stan i blanko ček": Zvezda Evrolige otkrila sve detalje

Mondo pre 13 sati
Dominikanski košarkaš Žan Montero (23) iza sebe ima sezonu iz snova. Posle sjajnih partija u dresu Valensije, sa kojom je osvojio titulu prvaka Španije i stigao do fajnal-fora Evrolige, ovog leta napravio je veliki transfer i pojačao Olimpijakos. Ipak… »
Odbio 10 miliona evra godišnje zbog Olimpijakosa: Montero otkrio neverovatne detalje ponude!

Odbio 10 miliona evra godišnje zbog Olimpijakosa: Montero otkrio neverovatne detalje ponude!

Hot sport pre 15 sati
Dominikanski reprezentativac tvrdi da je prihvatio finansijski najslabiju ponudu jer smatra da su Olimpijakos, Jorgos Bartzokas i klupski sistem najbolje rešenje za njegov dalji razvoj. Žan Montero napravio je jedno od najvećih transfer iznenađenja… »
"Odbio sam 10 miliona evra godišnje, blanko ček i stan"

"Odbio sam 10 miliona evra godišnje, blanko ček i stan"

B92 pre 15 sati
Novo pojačanje Olimpijakosa Žan Montero otkrio je da je ovog leta odbio finansijski znatno unosnije ponude kako bi karijeru nastavio u grčkom velikanu. Dominikanski bek, koji je stigao iz Valensije, u intervjuu za radio Marega Deportes rekao je da je… »
Montero: Nudili mi 10.000.000 evra godišnje, ali izabrao sam OLY

Montero: Nudili mi 10.000.000 evra godišnje, ali izabrao sam OLY

Sport klub pre 16 sati
Novo pojačanje Olimpijakosa Đan Montero otkrio je da je odbio finansijski znatno izdašnije ponude kako bi prešao u redove grčkog velikana. Dominikanski bek, koji je ovog leta stigao iz Valensije, u razgovoru za radio Marega Deportes govorio je o… »

Vesti dana »