Povezane vesti
"Zauvek ćeš biti u našim srcima": Dragan Kojić Keba napisao pesmu kućnom ljubimcu Paku (video)
Blic pre 26 dana
Pesmu je sam napisao i komponovao, a u spotu su prikazani zajednički trenuci sa psom. Keba je izrazio koliko mu je Pako značio i zahvalio mu se na 15 godina bezuslovne ljubavi. Folk zvezda Dragan Kojić Keba ražnežio je svoju publiku kada je objavio… »
Zauvek ćeš biti u našim srcima: Dragan Kojić Keba napisao pesmu kućnom ljubimcu Paku (foto)
Kurir pre 26 dana
Folk zvezda Dragan Kojić Keba ražnežio je svoju publiku kada je objavio emotivnu pesmu „Obojeni dani“ posvećenu svom psu Paku, koji je nedavno uginuo posle 15 godina vernosti i bezuslovne ljubavi. Keba je sam napisao i komponovao pesmu, a uz gitaru je… »
Zauvek ćeš biti u našim srcima: Dragan Kojić Keba napisao pesmu kućnom ljubimcu Paku (foto)
Večernje novosti pre 26 dana
FOLK zvezda Dragan Kojić Keba ražnežio je svoju publiku kada je objavio emotivnu pesmu „Obojeni dani“ posvećenu svom psu Paku, koji je nedavno uginuo posle 15 godina vernosti i bezuslovne ljubavi. Foto: Privatna arhiva Keba je sam napisao i komponovao… »
"Pesmom sam te dočekao": Keba napisao pesmu za Paka koji je nedavno uginuo: Slomio se potpuno!
Telegraf pre 26 dana
Pevač Dragan Kojić Keba rastužio je brojne pratioce kada je juče, 23. jula, objavio pesmu koju je napisao i komponovao za svog psa, koji je nedavno uginuo. Koliko mu je značio, jasno govore i emotivni stihovi koje je Keba sam napisao. Uz gitaru, Keba je… »
Vesti dana »
Novi požar kod Magliča, vanredna situacija u Kladovu i borba sa vatrom u Peščari
Naslovi.ai pre 4 satijoš 74 povezane
RHMZ izdao upozorenje za Srbiju: Stiže jak toplotni talas sa temperaturama do 42 stepena
Naslovi.ai pre 15 satijoš 19 povezanih
Tabaković: Inflacija u junu ispod cilja, u julu usporila na 1,9 odsto
iKragujevac pre 10 satijoš 30 povezanih
Niški studenti tvrde da je njihova koleginica pretrpela policijsko nasilje: Uskraćeni joj medicinska pomoć i pravo na advokata
N1 Info pre 7 satijoš 10 povezanih
Fudbaleri Crvene zvezde sutra protiv Viktorije Plzenj u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Rijera se ne plaši nikoga.
Dnevnik pre 1 danjoš 118 povezanih