Повезане вести

"Заувек ћеш бити у нашим срцима": Драган Којић Кеба написао песму кућном љубимцу Паку (видео)

"Заувек ћеш бити у нашим срцима": Драган Којић Кеба написао песму кућном љубимцу Паку (видео)

Блиц пре 5 сати
Песму је сам написао и компоновао, а у споту су приказани заједнички тренуци са псом. Кеба је изразио колико му је Пако значио и захвалио му се на 15 година безусловне љубави. Фолк звезда Драган Којић Кеба ражнежио је своју… »
Заувек ћеш бити у нашим срцима: Драган Којић Кеба написао песму кућном љубимцу Паку (фото)

Заувек ћеш бити у нашим срцима: Драган Којић Кеба написао песму кућном љубимцу Паку (фото)

Курир пре 9 сати
Фолк звезда Драган Којић Кеба ражнежио је своју публику када је објавио емотивну песму „Обојени дани“ посвећену свом псу Паку, који је недавно угинуо после 15 година верности и безусловне љубави. Кеба је сам написао и компоновао… »

Вечерње новости пре 10 сати
ФОЛК звезда Драган Којић Кеба ражнежио је своју публику када је објавио емотивну песму „Обојени дани“ посвећену свом псу Паку, који је недавно угинуо после 15 година верности и безусловне љубави. Фото: Приватна архива Кеба је… »
"Песмом сам те дочекао": Кеба написао песму за Пака који је недавно угинуо: Сломио се потпуно!

"Песмом сам те дочекао": Кеба написао песму за Пака који је недавно угинуо: Сломио се потпуно!

Телеграф пре 13 сати
Певач Драган Којић Кеба растужио је бројне пратиоце када је јуче, 23. јула, објавио песму коју је написао и компоновао за свог пса, који је недавно угинуо. Колико му је значио, јасно говоре и емотивни стихови које је Кеба сам… »

Вести дана »