Povezane vesti
"Ceca je rekla da sam debela i ružna": Karleuša se prisetila prvog susreta nje i Ražnatovićke, isplivali šok detalji
Mondo pre 27 dana
Jelena Karleuša prisetila se jednog događaja iz perioda kada je tek pravila prve korake na muzičkoj sceni, otkrivši detalje susreta sa Cecom Ražnatović koji se dogodio pre mnogo godina. Pevačica je ispričala da je u to vreme zarađivala prvi honorar… »
"Ceca mi je poručila da sam debela i ružna!" Karleuša otkrila kako je prošao njihov susret: "Rekla mi je da nikad neću biti…
Kurir pre 27 dana
Pop diva, Jelena Karleuša prisetila se jednog događaja iz perioda kada je tek pravila prve korake na muzičkoj sceni, otkrivši detalje susreta sa Cecom Ražnatović koji se dogodio pre mnogo godina. Pevačica je ispričala da je u to vreme zarađivala prvi… »
Vesti dana »
Borba sa velikim požarima u Srbiji: Kritično u Deliblatskoj peščari, stabilizacija na drugim lokacijama
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 29 povezanih
Srbija pod snažnim toplotnim talasom, temperature dostižu 42 stepena
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 55 povezanih
Srbija nije aktivirala Mehanizam civilne zaštite EU za dobijanje pomoći u gašenju požara
Luftika pre 33 minutajoš 17 povezanih
NUNS: Pismo ministra Bratine vlasniku Alpac Capitala je nedopustiv politički pritisak na N1 i Novu
Serbian News Media pre 1 satjoš 15 povezanih