Povezane vesti

"Ako Putin i Si učestvuju u tome, bilo bi to loše za njih": Tramp zapretio Rusiji i Kini zbog Irana

"Ako Putin i Si učestvuju u tome, bilo bi to loše za njih": Tramp zapretio Rusiji i Kini zbog Irana

Mondo pre 4 sati
Američki predsednik Donald Tramp oglasio se na svojoj društvenoj mreži "Truth social" povodom, kako on tvrdi, obećanja predsednika Narodne Republike Kine Si Đinpinga i predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina da neće naoružavati Iran. Tramp je… »
Tramp veruje da Putin i Si neće naoružavati Iran: Ako bi to uradili, bilo bi to veoma loše po njih

Tramp veruje da Putin i Si neće naoružavati Iran: Ako bi to uradili, bilo bi to veoma loše po njih

Newsmax Balkans pre 5 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da ne veruje da Kina ili Rusija snabdevaju oružjem Iran, pozivajući se na uveravanja koja je dobio od lidera obe zemlje. Kako je napisao Tramp na društvenoj mreži Truth Social, predsednik Kine Si Đinping mu je… »
Tramp: Si i Putin neće prodavati oružje Iranu - ako bi to uradili, bilo bi veoma loše za njih

Tramp: Si i Putin neće prodavati oružje Iranu - ako bi to uradili, bilo bi veoma loše za njih

N1 Info pre 6 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je kako ne veruje da Kina ili Rusija snabdevaju oružjem Iran, pozivajući se na uveravanja koja je dobio od lidera obe zemlje. "Predsednik Si mi je na našem nedavnom sastanku u Pekingu rekao da ni pod kojim… »
Tramp: Si i Putin obećali da neće prodavati oružje Iranu

Euronews pre 6 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da su mu kineski predsednik Si Đinping i ruski predsednik Vladimir Putin preneli da te dve zemlje neće prodavati oružje Iranu, ocenivši da bi takav potez bio protiv njihovih interesa… »

RTV pre 6 sati
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da su mu kineski predsednik Si Đinping i ruski predsednik Vladimir Putin preneli da te dve zemlje neće prodavati oružje Iranu, ocenivši da bi takav potez bio protiv… »
Tramp: SAD ne prodaju oružje Kijevu

Tramp: SAD ne prodaju oružje Kijevu

Sputnik pre 6 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da on ne isporučuje oružje Kijevu. Naveo je i da je uveren da Kina i Rusija ne pružaju Iranu vojnu podršku. Prema Trampovim rečima, kineski predsednik Si Đinping ga je uverio da ni pod kojim uslovima ne bi dao… »
"Nema oružja za njih!" Tramp otkrio šta su mu rekli Putin i Si Đinping, a onda pridodao nešto što zvuči kao pretnja: "Bilo bi…

"Nema oružja za njih!" Tramp otkrio šta su mu rekli Putin i Si Đinping, a onda pridodao nešto što zvuči kao pretnja: "Bilo bi…

Blic pre 6 sati
Tramp smatra da bi suprotno ponašanje bilo veoma loše za Kinu i Rusiju i da to nije u njihovom interesu Putin je takođe izjavio da Rusija neće prodavati oružje Iranu, uprkos ratu u Ukrajini Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je… »
Tramp poslao oštro upozorenje dvema svetskim silama: "To bi bilo veoma loše po njih"

Tramp poslao oštro upozorenje dvema svetskim silama: "To bi bilo veoma loše po njih"

Kurir pre 6 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je u petak da ne veruje da Kina ili Rusija "učestvuju" u tekućem konfliktu u Iranu, ali je upozorio da bi, ukoliko bi se umešale, "to bilo veoma loše po njih". "Predsednik Si mi je, na našem nedavnom sastanku u… »
Tramp zapretio Putinu i Siju

Tramp zapretio Putinu i Siju

B92 pre 6 sati
Američki predsednik Donald Tramp je rekao da ne veruje da Kina ili Rusija snabdevaju Iran oružjem, pozivajući se na uveravanja koja je, kako tvrdi, dobio od lidera obe zemlje. "Predsednik Si mi je na našem nedavnom sastanku u Pekingu rekao da Kina ni pod… »
Tramp: Putin i Si su mi obećali da neće prodavati oružje Iranu

Tramp: Putin i Si su mi obećali da neće prodavati oružje Iranu

Politika pre 6 sati
Američki predsednik upozorio da bi podrška Iranu bila veoma loša po Peking i Moskvu. Predsednik Si mi je na našem nedavnom sastanku u Pekingu rekao da ni pod kojim okolnostima neće dati niti prodati oružje Islamskoj Republici Iran — a ta izjava se… »
Tramp: „Predsednici Si Đinping i Vladimir Putin su mi obećali da neće prodavati oružje Iranu“

Tramp: „Predsednici Si Đinping i Vladimir Putin su mi obećali da neće prodavati oružje Iranu“

Telegraf pre 7 sati
Donald Tramp, predsednik SAD, oglasio se na svojoj društvenoj mreži Truth Social, gde je naveo detalje sa nedavnog sastanka Si Đinpingom, predsednikom Kine u Pekingu. Tramp je poručio da mu je Si Đinping rekao da ni pod kojim okolnostima neće dati niti… »
Lavrov sa Vang Jijem: Rusko-kineska trgovina dostiže nove rekorde

Lavrov sa Vang Jijem: Rusko-kineska trgovina dostiže nove rekorde

Sputnik pre 11 sati
Uprkos dejstvima zapadnih zemalja, trgovinski i ekonomski odnosi Rusije i Kine su u porastu, a obim trgovine će ponovo dostići rekordne nivoe do kraja godine, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Ruski ministar je napomenuo da su… »

Vesti dana »