Povezane vesti

Zelenski šokirao svet: Bolje mir s Rusijom nego još 20 godina krvi! Ali postoji uslov...

Zelenski šokirao svet: Bolje mir s Rusijom nego još 20 godina krvi! Ali postoji uslov...

Večernje novosti pre 6 sati
PREDSEDNIK Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da bi prekid vatre bio najbolji mogući ishod ukoliko bi omogućio spasavanje ljudskih života i okončanje rata, ocenivši da je to bolje rešenje od dugotrajnog sukoba. Foto: AI/Gemini Zelenski izjavio… »
Zelenski: Spreman sam da potpišem mirovni sporazum sa Rusijom u SAD

Zelenski: Spreman sam da potpišem mirovni sporazum sa Rusijom u SAD

Kurir pre 7 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je spreman da potpiše mirovni sporazum sa Rusijom u Sjedinjenim Državama, bilo u Ovalnom kabinetu ili na imanju Mar-a-Lago, rezidenciji američkog predsednika Donalda Trampa. Izjavu je dao u intervjuu… »
Zelenski: "Spreman sam da potpišem mirovni sporazum" VIDEO

Zelenski: "Spreman sam da potpišem mirovni sporazum" VIDEO

B92 pre 7 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je spreman da potpiše mirovni sporazum sa Rusijom u Sjedinjenim Državama, bilo u Ovalnom kabinetu ili na imanju Mar-a-Lago, rezidenciji američkog predsednika Donalda Trampa. Izjavu je dao u intervjuu… »
Zelenski spreman da potpiše mir sa Rusijom

Zelenski spreman da potpiše mir sa Rusijom

Politika pre 10 sati
Ukrajinski lider poručio da sve zavisi od Donalda Trampa, ističući da nije ključno gde će dokument biti potpisan, već kada. Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je da je spreman da potpiše mirovni sporazum sa Rusijom u Ovalnom kabinetu ili u… »

Vesti dana »