Povezane vesti
"Mogli su da mi pomognu, a nisu" Milanče Radosavljević otkrio zbog čega je napravio koncert tek posle 65 godina karijere: "Sin…
Blic pre 7 sati
Njegova porodica, naročito sin, u početku nije verovala da će uspeti zbog godina, ali su mu kasnije dali podršku. Prvi veliki koncert održao je tek posle 65 godina karijere zahvaljujući podršci Aleksandra Sofronijevića. Milanče Radosavljević uspeo je da… »
"Sin mi je rekao da nisam normalan": Milanče Radosavljević (82) o haosu koji je napravio, on mu se posle izvinjavao
Mondo pre 7 sati
Milanče Radosavljević postao je rekorder koji je u 82. godini rasprodao tri Tašmajdana, a četvrti je uveliko u prodaji. Muzičar iz Bariča je sada otkrio kako porodica i prijatelji reaguju na ovaj njegov uspeh. - Rešili ste da me oživite. Ja sam se malo… »
"Strah uvek postoji, ja sam čovek krhkog zdravlja" Eksluzivni intervju Milančeta Radosavljevića: Sin mi je rekao da nisam…
Kurir pre 8 sati
Milanče Radosavljević postao je fenomen današnjeg vremena. Pevač je u 82. godini rasprodao tri Tašmajdana, a četvrti je uveliko u prodaji. Ekipa Kurira posetila je pevača u njegovom rodnom mestu Barič da bismo videli kako izgleda njegova svakodnevica… »
Vesti dana »
Velike razlike u platama u Srbiji: Programeri na vrhu, uslužne delatnosti na dnu
Insajder pre 1 satjoš 21 povezana
Na izlazu iz zemlje putnička vozila čekaju od 20 min do sat i po, najduže na Preševu
RTV pre 1 satjoš 15 povezanih