Povezane vesti

Tramp na večeri dopisnika Bele kuće: Kad mene ne bude, svi ćete ostati bez posla i novca

Tramp na večeri dopisnika Bele kuće: Kad mene ne bude, svi ćete ostati bez posla i novca

Danas pre 3 sata
Predsednik SAD Donald Tramp vratio se u petak uveče na odloženu večeru Udruženja dopisnika iz Bele kuće, gde je održao jednosatni, nepovezani govor u kojem je pohvalio pojedine novinare, kritikovao druge, zbijao šale na račun inteligencije javnih… »
Održana večera dopisnika Bele kuće, Tramp se obratio u šaljivom tonu: "Kada ja odem, svi ćete bankrotirati"

Održana večera dopisnika Bele kuće, Tramp se obratio u šaljivom tonu: "Kada ja odem, svi ćete bankrotirati"

Newsmax Balkans pre 4 sati
Američki predsednik Donald Tramp prisustvovao je večeri dopisnika Bele kuće, koja je održana tri meseca nakon što je aprilski događaj, priređen istim povodom, prekinut zbog oružanog incidenta ispred hotela u kojem se održavao. Predsednik SAD je u… »
"Kad ja odem, svi ćete bankrotirati" Tramp žestoko prozvao medije na svečanoj večeri

"Kad ja odem, svi ćete bankrotirati" Tramp žestoko prozvao medije na svečanoj večeri

Večernje novosti pre 4 sati
AMERIČKI predsednik Donald Tramp prisustvovao je sinoć večeri dopisnika Bele kuće, koja je održana tri meseca nakon što je aprilski događaj priređen istim povodom, prekinut zbog oružanog incidenta ispred hotela u kojem se održavao. Foto: Tanjug/ AP… »
"Zavisite od mene, posle mene ćete bankrotirati": Tramp sa kačketom "Tramp 2028" napravio šou u Vašingtonu

"Zavisite od mene, posle mene ćete bankrotirati": Tramp sa kačketom "Tramp 2028" napravio šou u Vašingtonu

Mondo pre 6 sati
Američki predsednik Donald Tramp prisustvovao je sinoć večeri dopisnika Bele kuće, koja je održana tri meseca nakon što je aprilski događaj, priređen istim povodom, prekinut zbog oružanog incidenta ispred hotela u kojem se održavao, preneo je Blic… »
Tramp: "Kada ja odem, svi ćete bankrotirati" FOTO

Tramp: "Kada ja odem, svi ćete bankrotirati" FOTO

B92 pre 6 sati
Američki predsednik Donald Tramp prisustvovao je sinoć večeri dopisnika Bele kuće, koja je održana tri meseca nakon što je aprilski događaj, priređen istim povodom, prekinut zbog oružanog incidenta ispred hotela u kojem se održavao. Tramp je tokom… »
(Video) "Posle mene svi ćete bankrotirati" Tramp osuo paljbu po novinarima u Vašingtonu: Zavisite od mene, a neke od vas…

(Video) "Posle mene svi ćete bankrotirati" Tramp osuo paljbu po novinarima u Vašingtonu: Zavisite od mene, a neke od vas…

Blic pre 7 sati
Ovogodišnja svečanost održana je uz pojačane bezbednosne mere zbog prethodnog incidenta i povećanog broja pretnji Tramp je prvi put održao govor na ovakvom događaju tokom svog predsedništva, nakon što je prethodno bojkotovao ove večere Američki… »
Održana večera dopisnika Bele kuće

Održana večera dopisnika Bele kuće

Politika pre 7 sati
Kada ja odem, svi ćete bankrotirati, poručio je predsednik Donald Tramp. VAŠINGTON- Američki predsednik Donald Tramp prisustvovao je sinoć večeri dopisnika Bele kuće, koja je održana tri meseca nakon što je aprilski događaj, priređen istim povodom… »
"Kad ja odem, svi ćete bankrotirati!" Tramp šokirao novinare na događaju koji je trebalo da se održi u aprilu

"Kad ja odem, svi ćete bankrotirati!" Tramp šokirao novinare na događaju koji je trebalo da se održi u aprilu

Telegraf pre 8 sati
Donald Tramp je sinoć prisustvovao večeri dopisnika Bele kuće, koja je održana tri meseca nakon što je aprilski događaj, priređen istim povodom, prekinut zbog oružanog incidenta ispred hotela u kojem se održavao. Predsednik je ocenio da mediji u velikoj… »

Vesti dana »