Povezane vesti

"Lebron Džejms je možda rasista..." Donald Tramp zapalio javnost rečima o NBA legendi: Ja volim samo ljude koji vole mene...

"Lebron Džejms je možda rasista..." Donald Tramp zapalio javnost rečima o NBA legendi: Ja volim samo ljude koji vole mene...

Kurir pre 2 sata
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp još jednom se našao u centru pažnje sportske javnosti nakon nedavnog obraćanja novinarima u Beloj kući. U trenutku kada je medijskim prostorom odjeknula vest o transferu Lebrona Džejmsa iz Los Anđeles… »
Tramp o Lebronu Džejmsu: Možda je rasista, moj izbor je Majkl Džordan

Tramp o Lebronu Džejmsu: Možda je rasista, moj izbor je Majkl Džordan

RTS pre 2 sata
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izazvao je nove kontroverze izjavom o košarkašu Lebronu Džejmsu, kog je nazvao "možda rasistom" tokom konferencije za medije u Ovalnoj sobi, ponovo rasplamsavši debatu o najboljem igraču svih vremena… »
Tramp optužio Lebrona da je rasista, ne može da mu oprosti uvredu da je propalica

Tramp optužio Lebrona da je rasista, ne može da mu oprosti uvredu da je propalica

Nova pre 3 sata
Sukob koji sa manjim ili većim intenzitetom traje već čitavu deceniju dobio je novo i prilično oštro poglavlje. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država, Donald Tramp, javno je prozvao jednu od najvećih košarkaških zvezda svih vremena Lebrona Džejmsa… »
"Možda je rasista..." Amerika zatečena nakon ove poruke Donalda Trampa o Lebronu

"Možda je rasista..." Amerika zatečena nakon ove poruke Donalda Trampa o Lebronu

Večernje novosti pre 3 sata
LEBRON Džejms je još jedno leto iskoristio da bude centralna figura. Svi su čekali da objavi gde će nastaviti, a mnogi veruju i završiti karijeru... Nakon svega o njemu govorio je i Donald Tramp. Foto: Tanjug/AP Photo/Mark Schiefelbein Animozitet između… »
Tramp: "Džordan ili Lebron? Džejms je možda rasista..."

Tramp: "Džordan ili Lebron? Džejms je možda rasista..."

B92 pre 3 sata
Predsednik SAD Donald Tramp dotakao se "sportskih tema" tokom razgovora sa novinarima u Beloj kući. Negde baš u vreme kada se Tramp sastao sa poslenicima medija sa kojima je pretresao razne teme, udarna vest uveliko je bila prelazak Lebrona Džejmsa iz… »
Donald Tramp šokirao izjavom o Lebronu: "Možda je rasista..."

Donald Tramp šokirao izjavom o Lebronu: "Možda je rasista..."

Telegraf pre 3 sata
Lebron Džejms potpisao je za Filadelfiju i ova vest donela je veliki "bum" u svetu košarke, a povodom toga svoje mišljenje (naravno) izneo je i Donald Tramp. Predsednik SAD već je bio u klinču sa Lebronom tokom predsedničke kampanje pre nekoliko godina i… »
Tramp: Lebron verovatno rasista, Džordan je GOAT

Tramp: Lebron verovatno rasista, Džordan je GOAT

Sport klub pre 4 sati
Najvažnija vest u svetu sporta koja je izašla u javnost ovog petka je nastavak karijere Lebrona Džejmsa, odnosno prelazak 41-godišnjaka u Filadelfija Seventisiksterse. Tim povodom je neko od novinara pitao predsednika SAD Donalda Trampa, koji inače ne… »
Tramp: Džordan je GOAT, a Lebron verovatno rasista

Tramp: Džordan je GOAT, a Lebron verovatno rasista

Sport klub pre 4 sati
Najvažnija vest u svetu sporta koja je izašla u javnost ovog petka je nastavak karijere Lebrona Džejmsa, odnosno prelazak 41-godišnjaka u Filadelfija Seventisiksterse. Tim povodom je neko od novinara pitao predsednika SAD Donalda Trampa, koji inače ne… »
Donald Tramp javno prozivao Lebrona: "Možda je rasista, možda me ne voli, ali za mene je Džordan najbolji"

Donald Tramp javno prozivao Lebrona: "Možda je rasista, možda me ne voli, ali za mene je Džordan najbolji"

Mondo pre 6 sati
Donald Tramp je sve češće u centru pažnje zbog stvari vezanih za sport. Prvo je umalo upropastio dodelu medalje Španiji na Svetskom prvenstvu u fudbalu. Čak su morali i da ga iseku sa zajedničke fotografije. A, onda je dobio pitanje koje je vezano za… »

Vesti dana »