Povezane vesti
"Lebron Džejms je možda rasista..." Donald Tramp zapalio javnost rečima o NBA legendi: Ja volim samo ljude koji vole mene...
Kurir pre 2 sata
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp još jednom se našao u centru pažnje sportske javnosti nakon nedavnog obraćanja novinarima u Beloj kući. U trenutku kada je medijskim prostorom odjeknula vest o transferu Lebrona Džejmsa iz Los Anđeles… »
Tramp o Lebronu Džejmsu: Možda je rasista, moj izbor je Majkl Džordan
RTS pre 2 sata
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izazvao je nove kontroverze izjavom o košarkašu Lebronu Džejmsu, kog je nazvao "možda rasistom" tokom konferencije za medije u Ovalnoj sobi, ponovo rasplamsavši debatu o najboljem igraču svih vremena… »
Tramp optužio Lebrona da je rasista, ne može da mu oprosti uvredu da je propalica
Nova pre 3 sata
Sukob koji sa manjim ili većim intenzitetom traje već čitavu deceniju dobio je novo i prilično oštro poglavlje. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država, Donald Tramp, javno je prozvao jednu od najvećih košarkaških zvezda svih vremena Lebrona Džejmsa… »
"Možda je rasista..." Amerika zatečena nakon ove poruke Donalda Trampa o Lebronu
Večernje novosti pre 3 sata
LEBRON Džejms je još jedno leto iskoristio da bude centralna figura. Svi su čekali da objavi gde će nastaviti, a mnogi veruju i završiti karijeru... Nakon svega o njemu govorio je i Donald Tramp. Foto: Tanjug/AP Photo/Mark Schiefelbein Animozitet između… »
Tramp: "Džordan ili Lebron? Džejms je možda rasista..."
B92 pre 3 sata
Predsednik SAD Donald Tramp dotakao se "sportskih tema" tokom razgovora sa novinarima u Beloj kući. Negde baš u vreme kada se Tramp sastao sa poslenicima medija sa kojima je pretresao razne teme, udarna vest uveliko je bila prelazak Lebrona Džejmsa iz… »
Donald Tramp šokirao izjavom o Lebronu: "Možda je rasista..."
Telegraf pre 3 sata
Lebron Džejms potpisao je za Filadelfiju i ova vest donela je veliki "bum" u svetu košarke, a povodom toga svoje mišljenje (naravno) izneo je i Donald Tramp. Predsednik SAD već je bio u klinču sa Lebronom tokom predsedničke kampanje pre nekoliko godina i… »
Tramp: Lebron verovatno rasista, Džordan je GOAT
Sport klub pre 4 sati
Najvažnija vest u svetu sporta koja je izašla u javnost ovog petka je nastavak karijere Lebrona Džejmsa, odnosno prelazak 41-godišnjaka u Filadelfija Seventisiksterse. Tim povodom je neko od novinara pitao predsednika SAD Donalda Trampa, koji inače ne… »
Tramp: Džordan je GOAT, a Lebron verovatno rasista
Sport klub pre 4 sati
Najvažnija vest u svetu sporta koja je izašla u javnost ovog petka je nastavak karijere Lebrona Džejmsa, odnosno prelazak 41-godišnjaka u Filadelfija Seventisiksterse. Tim povodom je neko od novinara pitao predsednika SAD Donalda Trampa, koji inače ne… »
Donald Tramp javno prozivao Lebrona: "Možda je rasista, možda me ne voli, ali za mene je Džordan najbolji"
Mondo pre 6 sati
Donald Tramp je sve češće u centru pažnje zbog stvari vezanih za sport. Prvo je umalo upropastio dodelu medalje Španiji na Svetskom prvenstvu u fudbalu. Čak su morali i da ga iseku sa zajedničke fotografije. A, onda je dobio pitanje koje je vezano za… »
Vesti dana »
Desetine hiljada ljudi beže od požara u Francuskoj, u Španiji vanredna situacija
Biznis.rs pre 33 minutajoš 30 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju, 26. jul: Pretežno sunčano i toplije, uveče kratkotrajna kiša
Serbian News Media pre 3 satajoš 21 povezana
(Foto) Policija otkrila skriveni bunker u kamionu, a u njemu - 400 kg duvana! Šteta budžetu Srbije oko 4.400.000 dinara
Blic pre 2 satajoš 13 povezanih
Akcize na gorivo ostaju niže još sedam dana – Vlada produžila meru
IndeksOnline pre 2 satajoš 14 povezanih