Povezane vesti

Isplivale slike sa porođaja Edite Aradinović: Pevačica otkrila sve detalje, evo šta se dešavalo u sali (foto)

Isplivale slike sa porođaja Edite Aradinović: Pevačica otkrila sve detalje, evo šta se dešavalo u sali (foto)

Mondo pre 3 sata
Pevačica Edita Aradinović se nedavno ostvarila u najlepšoj ulozi i na svet donela ćerku kojoj je dala ime Zoia. Rodila ju je 22. jula, a sada je otkrila sve detalje porođaja i otkrila šta je sve morala da prođe kada je postala majka. Edita je sada, tri… »
"Porodila sam se ranije!" Edita objavila fotografije sa porođaja i otkrila kroz šta je prošla: "Odbila sam..."

"Porodila sam se ranije!" Edita objavila fotografije sa porođaja i otkrila kroz šta je prošla: "Odbila sam..."

Telegraf pre 3 sata
Pevačica Edita Aradinović pre tri dana, 22. jula, postala je majka devojčice kojoj je dala ime Zoia, a sada je sa pratiocima podelila detalje porođaja i prve utiske nakon što je na svet donela svoju naslednicu. Edita se porodila u GAK "Narodni front", a… »
"Želela da se porodim prirodno": Edita Aradinović objavila fotografije sa porođaja: "Porodila sam se ranije, odbila sam…

"Želela da se porodim prirodno": Edita Aradinović objavila fotografije sa porođaja: "Porodila sam se ranije, odbila sam…

Blic pre 3 sata
Edita Aradinović je 22. jula rodila zdravu devojčicu kojoj je dala ime Zoia. Otkrila je da je u bolnicu stigla sa kontrakcijama i da je pokušala da izdrži bez epidurala dok bol nije postao prejak. Edita Aradinović na svet je donela zdravu devojčicu… »
Isplivale fotke sa porođaja Edite Aradinović. Pevačica se raspadala od bolova, otkrila detalje: Želela sam da se porodim…

Isplivale fotke sa porođaja Edite Aradinović. Pevačica se raspadala od bolova, otkrila detalje: Želela sam da se porodim…

Kurir pre 3 sata
Pevačica Edita Aradinović se porodila i dobila je zdravu devojčicu, kojoj je dala ime Zoia. Rodila ju je 22. jula, a sada je otkrila sve detalje porođaja i otkrila šta je sve morala da prođe kada je postala majka. Edita je sada, tri dana nakon porođaja… »

Vesti dana »