Povezane vesti
Mala Cana slomljena na Andrijinom grobu: Ono što je uradila u Aleji nikoga neće ostaviti ravnodušnim
Mondo pre 28 dana
Mala Cana gotovo svakodnevno posećuje grob svog supruga Andrije Bajića, koji je sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Svakog dana, u isto vreme, dolazi na mesto njegovog večnog počinka, gde u tišini provodi trenutke. Ovoga puta, sela je… »
Sate provodi pored spomenika: Mala Cana priznala koliko joj je loše nakon smrti supruga - bila sam na infuziji
Telegraf pre 28 dana
Nakon što je nedavno ostala bez supruga Andrije Bajića, pevačica Svetlana Tomić, poznatija kao Mala Cana, otkrila je da na groblje odlazi svakodnevno i da sate provodi sedeći pored njegove večne kuće. - Bila sam kod muža na grobu. Jako mi je loše, trudim… »
"Trudim se da dođem k sebi": Ženi Andriji Bajića narušeno zdravstveno stanje: "Sate provodim na groblju"
Blic pre 28 dana
Cana je izjavila da je sve uradila po želji supruga, kritikovala Eru i želi da ima mir u duši. Zbog zdravstvenih problema sada prima infuzije i pokušava da se oporavi. Supruga Andrije Bajića, Mala Cana gotovo svakodnevno posećuje grob muža koji je… »
Mala Čana slomljena na grobu muža Andrije! Zatekli smo pevačicu u Aleji, ono što je uradila nikoga neće ostaviti ravnodušnim…
Kurir pre 28 dana
Mala Cana gotovo svakodnevno posećuje grob svog supruga Andrije Bajića, koji je sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Svakog dana, u isto vreme, dolazi na mesto njegovog večnog počinka, gde u tišini provodi trenutke. Ovoga puta, sela je… »
Vesti dana »
Preko 3 vatrogasca je prešla požarna oluja, jedva su preživeli": Vučić obilazi Deliblatsku peščaru: "Plašim se da su požari tek početak, sledeća godina biće još teža" (foto)
Blic pre 28 minutajoš 19 povezanih
Prognoza vremena za nedelju, 23. avgust: Oblačno, pa vedro, do 35 stepeni
Serbian News Media pre 8 minutajoš 20 povezanih
„Napadnuti smo“ — kanadski premijer o američkim carinama; trgovinski rat suseda se rasplamsava
Sputnik pre 18 minutajoš 19 povezanih
Francuzi žele osvetu za Beograd! Vembanjama dobio ozbiljno pojačanje pred novi okršaj sa Jokićem i "orlovima"
Kurir pre 28 minutajoš 21 povezana