Povezane vesti
Mala Cana slomljena na Andrijinom grobu: Ono što je uradila u Aleji nikoga neće ostaviti ravnodušnim
Mondo pre 1 dan
Mala Cana gotovo svakodnevno posećuje grob svog supruga Andrije Bajića, koji je sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Svakog dana, u isto vreme, dolazi na mesto njegovog večnog počinka, gde u tišini provodi trenutke. Ovoga puta, sela je… »
Sate provodi pored spomenika: Mala Cana priznala koliko joj je loše nakon smrti supruga - bila sam na infuziji
Telegraf pre 1 dan
Nakon što je nedavno ostala bez supruga Andrije Bajića, pevačica Svetlana Tomić, poznatija kao Mala Cana, otkrila je da na groblje odlazi svakodnevno i da sate provodi sedeći pored njegove večne kuće. - Bila sam kod muža na grobu. Jako mi je loše, trudim… »
"Trudim se da dođem k sebi": Ženi Andriji Bajića narušeno zdravstveno stanje: "Sate provodim na groblju"
Blic pre 1 dan
Cana je izjavila da je sve uradila po želji supruga, kritikovala Eru i želi da ima mir u duši. Zbog zdravstvenih problema sada prima infuzije i pokušava da se oporavi. Supruga Andrije Bajića, Mala Cana gotovo svakodnevno posećuje grob muža koji je… »
Mala Čana slomljena na grobu muža Andrije! Zatekli smo pevačicu u Aleji, ono što je uradila nikoga neće ostaviti ravnodušnim…
Kurir pre 1 dan
Mala Cana gotovo svakodnevno posećuje grob svog supruga Andrije Bajića, koji je sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Svakog dana, u isto vreme, dolazi na mesto njegovog večnog počinka, gde u tišini provodi trenutke. Ovoga puta, sela je… »
Vesti dana »
Paklene temperature, pa nagli obrt: Srbija u ponedeljak na udaru promenljivog vremena
Mondo pre 40 minutajoš 3 povezane
Osumnjičeni za napad na učesnike Parade ponosa u Berlinu ubijen u sukobu sa policijom
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Srpski dubl skul doveslao do bronzane medalje na Svetskom prvenstvu za mlađe seniore
Danas pre 11 satijoš 1 povezana