Povezane vesti
Legendarni Argentinac zagrmeo: Pobedom protiv Engleske Mundijal je završen!
Kurir 25.07.2026
Di Marija je bio važan deo tima koji je pokorio svet pre četiri godine, a ovog puta je bio u ulozi navijača. Na pitanje kako je doživeo Mundijal i aktuelnu reprezentaciju, dao je odgovor sa kojim bi se verovatno saglasilo 99% Argentinaca. "Za mene je… »
"Za mene je Mundijal završen kada je Argentina pobedila Englesku"
B92 25.07.2026
Bivši reprezentativac Argentine Anhel di Marija osvrnuo se na igre i rezultate sunarodnika na minulom Svetskom prvenstvu. Di Marija, koji u domovini igra za Rosario Sentral, bio je važan deo tima koji je pokorio svet pre četiri godine, a ovog puta je bio… »
"Svetsko prvenstvo završeno posle Engleske": Anhel di Marija otvorio dušu nakon meča Španija - Argentina
Večernje novosti 25.07.2026
Argentinac Anhel di Marija osvrnuo se na Svetsko prvenstvo gde su "gaučosi" poraženi u finalu od Španije. FOTO: Adrian Macias / imago sportfotodienst / Profimedia On smatra da je plasman nebesko-plavih veliki uspeh i da je srećan što je njegova zemlja… »
Vesti dana »
"Video sam šta su napisali o meni!" Potcenili lidera Partizana, usledio brutalan odgovor: "To me motiviše, pustiću da moja igra priča!"
Kurir pre 38 minutajoš 25 povezanih
RHMZ: Jutro oblačno sa kratkotrajnom kišom, vedro i toplije tokom dana
Insajder pre 28 minutajoš 11 povezanih
WSJ: Tramp odbio iranski predlog o sedmodnevnom prekidu vatre, planira bombardovanje
RTV pre 1 satjoš 10 povezanih