Povezane vesti
"Želela sam dete, on ne": Sandra Afrika detaljno o raskidu sa čovekom sa kojim je sve izgradila
Mondo pre 20 sati
Pevačica Sandra Afrika godinama je punila medijske stupce vezom sa svojim dugogodišnjim menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom. Vest o njihovom raskidu nakon čitave decenije odjeknula je kao bomba u javnosti, a pevačica je odlučila da otvori dušu… »
"Izgubila sam čoveka sa kojim sam sve izgradila" Sandra Afrika do detalja o raskidu sa menadžerom: "Želela sam dete, a on ne"…
Blic pre 23 sata
Raskid je protekao mirno, bez skandala, ali je ostavio dubok trag na pevačicu. Sandra je želela dete sa Mikišom, ali su se njihove želje i prioriteti razlikovali. Pevačica Sandra Afrika godinama je punila medijske stupce vezom sa svojim dugogodišnjim… »
"Osećala sam se kao neka mašina, koja ide, radi, donosi novac..." Velika ispovest poznate pevačice o raskidu s menadžerom…
Kurir pre 1 dan
Pevačica Sandra Afrika godinama je bila u vezi sa svojim sadašnjim menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, međutim do braka nije došlo. Nedavno je otvoreno progovorila o vezi, zajedničkom životu, planiranju porodice, ali i rastanku od njega. - On… »
Vesti dana »
Sutra od 5 do 9 časova obustava rada na prelazima Severna Makedonija - Grčka
RTS pre 3 satajoš 21 povezana
Kosovska policija pretresala građane koji su došli na manastirsku slavu kod Prizrena
Radio 021 pre 2 satajoš 20 povezanih