Povezane vesti

Bela kuća novim snimkom šokirala javnost: Kejti Peri se hitno oglasila VIDEO

Bela kuća novim snimkom šokirala javnost: Kejti Peri se hitno oglasila VIDEO

B92 pre 19 sati
Pevačica Kejti Peri oštro je danas kritikovala Belu kuću zbog korišćenja njenog hita iz 2010. godine, pesme "Firework", u objavi na platformi TikTok koja prikazuje snimke vojnih napada u Iranu. U videu, postavljenom na zvanični TikTok nalog Bele kuće u… »
Keti Peri: Zgrožena sam, Bela kuća zloupotrebila moju pesmu za snimke napada na Iran

Keti Peri: Zgrožena sam, Bela kuća zloupotrebila moju pesmu za snimke napada na Iran

Politika pre 20 sati
Pop zvezda poručila da nije dala dozvolu i da oštro osuđuje korišćenje njene muzike za promociju rata. Bela kuća izazvala je veliku pažnju nakon što je na svom zvaničnom nalogu na društvenoj mreži Iks objavila video američkih vazdušnih udara na iranske… »
(Video) Bela kuća šokirala javnost: Snimke udara na Iran montirali uz jednu od najpopularnijih pesama na svetu, pevačica hitno…

(Video) Bela kuća šokirala javnost: Snimke udara na Iran montirali uz jednu od najpopularnijih pesama na svetu, pevačica hitno…

Blic pre 22 sata
Kejti Peri je istakla da je 'Firework' napisana kao pesma nade i unutrašnje snage Video je brzo postao viralan i izazvao burne reakcije javnosti i same pevačice Bela kuća izazvala je veliku pažnju nakon što je na svom zvaničnom nalogu na društvenoj mreži… »

Vesti dana »