Повезане вести
"Мало је фалило да зајецам": Станија Добројевић проговорила о Асминовим родитељима - ово ми је шок
Телеграф пре 1 дан
Победница Елите 9, Станија Добројевић, говорила је о односу са бившим дечком Асмином, као и о сусрету са његовим родитељима, Мевлидом и Мустафом Дурџићем. - Био ми је дирљив тај сусрет, желим им све најлепше у животу и држала… »
"Анели је могла да ме победи", Станија изнела детаље о финалу Елите 9, па разоткрила однос Асмина и Маје: Мустафа и Мевлида…
Курир пре 20 сати
Победница "Елите 9" Станију Добројевић отворено је говорила о животу након ријалитија, односу са бившим дечком Асмином као и његовим родитељима Мевлидом и Мустафом Дурџићем. Станија каже да јој је темпо јако напоран, али да је… »
(Видео) "Мустафа и Мевлида су због тога дошли у Београд" Станија раскринкала Асмина и Мају, па открила истину о гласовима у…
Блиц пре 22 сата
Не каје се због физичког сукоба са Урошем Станићем и тврди да је то била здрава реакција на увреде и претње. Каже да ће Такија судски гонити за изговорене речи Победницу Елите 9, Станију Добројевић, снимили смо на краљевском… »
Вести дана »
Прво жариште богиња оваца и коза у Србији ове године: У Рашки усмрћено 127 животиња
Еуроневс пре 7 сатијош 31 повезана
Ако крећете за Грчку припремите се на чекање: Грчки цариници штрајкују у понедељак ујутру
Радио 021 пре 55 минутајош 21 повезана
Жестоки руски напад на Харков и Запорожје: Има мртвих и повређених, међу њима и деца
Блиц пре 30 минутајош 23 повезане