Povezane vesti

"Malo je falilo da zajecam": Stanija Dobrojević progovorila o Asminovim roditeljima - ovo mi je šok

"Malo je falilo da zajecam": Stanija Dobrojević progovorila o Asminovim roditeljima - ovo mi je šok

Telegraf 25.07.2026
Pobednica Elite 9, Stanija Dobrojević, govorila je o odnosu sa bivšim dečkom Asminom, kao i o susretu sa njegovim roditeljima, Mevlidom i Mustafom Durdžićem. - Bio mi je dirljiv taj susret, želim im sve najlepše u životu i držala sam se dobro, malo mi je… »
"Aneli je mogla da me pobedi", Stanija iznela detalje o finalu Elite 9, pa razotkrila odnos Asmina i Maje: Mustafa i Mevlida…

"Aneli je mogla da me pobedi", Stanija iznela detalje o finalu Elite 9, pa razotkrila odnos Asmina i Maje: Mustafa i Mevlida…

Kurir 25.07.2026
Pobednica "Elite 9" Staniju Dobrojević otvoreno je govorila o životu nakon rijalitija, odnosu sa bivšim dečkom Asminom kao i njegovim roditeljima Mevlidom i Mustafom Durdžićem. Stanija kaže da joj je tempo jako naporan, ali da je čeka odmor nakon svih… »
(Video) "Mustafa i Mevlida su zbog toga došli u Beograd" Stanija raskrinkala Asmina i Maju, pa otkrila istinu o glasovima u…

(Video) "Mustafa i Mevlida su zbog toga došli u Beograd" Stanija raskrinkala Asmina i Maju, pa otkrila istinu o glasovima u…

Blic 25.07.2026
Ne kaje se zbog fizičkog sukoba sa Urošem Stanićem i tvrdi da je to bila zdrava reakcija na uvrede i pretnje. Kaže da će Takija sudski goniti za izgovorene reči Pobednicu Elite 9, Staniju Dobrojević, snimili smo na kraljevskom tretmanu kako odmara od… »

Vesti dana »