Povezane vesti

Milena Kačavenda oplela po Ani Ćurčić: "Pentagon i FBI joj rešavaju slučaj bebe! Želi javno izvinjenje, ne pada mi na pamet"…

Milena Kačavenda oplela po Ani Ćurčić: "Pentagon i FBI joj rešavaju slučaj bebe! Želi javno izvinjenje, ne pada mi na pamet"…

Blic pre 1 dan
Milena tvrdi da tokom boravka u rijalitiju nije bilo vesti koje bi ugrozile njenu porodicu i da dobija veliku podršku od ljudi. Komentarisala je odnos Maje i Asmina i poručila da će se njima posebno pozabaviti. Milena Kačavenda, rijaliti učesnica… »
"Njeno dete jeste umrlo po rođenju": Milena Kačavenda raskrinkala Anu Ćurčić - FBI je rešio slučaj

"Njeno dete jeste umrlo po rođenju": Milena Kačavenda raskrinkala Anu Ćurčić - FBI je rešio slučaj

Telegraf pre 1 dan
Rijaliti učesnica Milena Kačavenda pojavila se večeras na snimanju emisije, u kojoj gostuje sa Markom Janjuševićem Janjušem. Pred pripadnicima sedme sile progovorila je o Ani Ćurčić, ali i o Asminu Durdžiću, poručivši da je sa njim tek čeka obračun. -… »
Milena Kačavenda u besnoj mašini: "Nemojte da snimate unutra moju drugaricu!", pokazala luks auto: "Nema mu ni godinu dana"…

Milena Kačavenda u besnoj mašini: "Nemojte da snimate unutra moju drugaricu!", pokazala luks auto: "Nema mu ni godinu dana"…

Blic pre 1 dan
Stigla je u luksuznom automobilu koji je pokazala prisutnima. Na snimanje je stigao i Marko Janjušević Janjuš, koji će gostovati zajedno sa Milenom. Milena Kačavenda, rijaliti učesnica, pojavila se večeras pred našim kamerama malo pre snimanja emisije… »

Vesti dana »