Povezane vesti

Peticija protiv širenje rudnika kod Zaječara i Bora: U Beogradu za dan sakupljeno oko 5.000 primedbi

Peticija protiv širenje rudnika kod Zaječara i Bora: U Beogradu za dan sakupljeno oko 5.000 primedbi

Nedeljnik pre 1 dan
Maja Bjelanović ispred Zbora Ušće kaže da je za jedan dan u Beogradu skupljeno oko 5.000 primedbi na širenje rudnika kod Zaječara i Bora, piše N1. Oko 2.000 građana Zaječara juče je za samo tri sata potpisalo peticiju „Zaječar protiv rudnika – ovde ja… »
"Zaječar protiv rudnika - ne želim da se selim" ponovo poziva građane da potpišu peticiju protiv rudnika

"Zaječar protiv rudnika - ne želim da se selim" ponovo poziva građane da potpišu peticiju protiv rudnika

Glas Zaječara pre 14 sati
Udruženja građana „Eko Istok“ i Centar za zaštitu biosfere Balkan, inicijativa „Zaječarci u blokadi“, neformalne grupe građana „Timočka buna“ i „Timočki božur“, kao i neformalno udruženje „Glas prosvete Zaječar“, pozivaju građane da se u utorak, 28… »
Aktivistkinja: Oko 5.000 potpisa skupljeno za dan u Beogradu, protiv širenja rudnika kod Zaječara i Bora

Aktivistkinja: Oko 5.000 potpisa skupljeno za dan u Beogradu, protiv širenja rudnika kod Zaječara i Bora

Glas Zaječara pre 22 sata
Maja Bjelanović ispred Zbora Ušće kaže da je za jedan dan u Beogradu skupljeno oko 5.000 primedbi na širenje rudnika kod Zaječara i Bora. Oko 2.000 građana Zaječara juče je za samo tri sata potpisalo peticiju „Zaječar protiv rudnika - ovde ja živim i ne… »

N1 Info pre 24 sata
Maja Bjelanović ispred Zbora Ušće kaže da je za jedan dan u Beogradu skupljeno oko 5.000 primedbi na širenje rudnika kod Zaječara i Bora. Oko 2.000 građana Zaječara juče je za samo tri sata potpisalo peticiju „Zaječar protiv rudnika - ovde ja živim i ne… »
Za samo par sati, dve hiljade potpisa: Zaječarci se udružuju protiv rudarenja

Za samo par sati, dve hiljade potpisa: Zaječarci se udružuju protiv rudarenja

Danas pre 1 dan
Oko 2.000 građana Zaječara danas je za samo tri sata potpisalo peticiju „Zaječar protiv rudnika – ovde ja živim i ne želim da se selim“, jasno pokazujući da se protivi nekontrolisanom širenju rudarskih aktivnosti na području Malke Golaje, Zaječara i… »

Vesti dana »