Povezane vesti
"Nisam mogao nazad" Dino Merlin o odrastanju bez oca i radu u fabrici: "Rastao sam u skromnim uslovima"
Telegraf pre 11 sati
Pevač Dino Merlin retko govori o privatnom životu, ali je nedavno otvorio dušu i prisetio se najtežih perioda kroz koje je prošao - detinjstva bez oca, ratnih godina, ali i vremena kada je radio težak posao pre nego što je postao jedna od najvećih… »
"Rat vas promeni i unizi": Dino Merlin otvorio dušu o siromaštvu, majci i najvećim životnim borbama
Nova pre 12 sati
Pevač Dino Merlin retko govori o privatnom životu. On se sada prisetio teškog detinjstva, ratnog perioda kao i perioda pre popularnosti kada je radio težak posao. Dino Merlin je u mladosti radio u fabrici, a sada je otkrio kada je prvi put pomislio… »
"Rat me je promenio, to su ekstremne situacije" Dino Merlin o teškom odrastanju bez oca i radu u fabrici: "Rastao sam u…
Blic pre 13 sati
Detinjstvo je proveo skromno, ali srećno, a rad u fabrici bio je samo privremeni put do ostvarenja njegovih muzičkih snova. Odrastao je bez oca, a majka mu je bila najveći oslonac, naučila ga samokritičnosti, radnoj etici i odgovornosti. Pevač Dino… »
Vesti dana »
MUP: Uhapšen muškarac koji je na Fejsbuku pretio Vučiću i uredniku Informera
N1 Info pre 3 satajoš 29 povezanih
Iranske vlasti: Iran i Oman imali konstruktivne razgovore o Ormuskom moreuzu
N1 Info pre 1 danjoš 43 povezane
(Uživo) Derbi na stadionu "Rajko Mitić": Šarić stavio tačku na pobedu Crvene zvezde nad Vojvodinom
Dnevnik pre 1 danjoš 71 povezana
Štrajk grčkih carinikaa prelazima sa Severnom Makedonijom najavljen za sutra
Beta pre 4 satijoš 27 povezanih
Borba sa vremenom na Elbrusu: Spasioci evakuisali tela dvojice planinara, potraga se nastavlja
Sputnik pre 5 satijoš 47 povezanih